Prima care i-a sărit în apărare a fost marea artistă Barbra Sreisand, iar acum i s-a alăturat și Diana Ross, prima și marea iubire a lui Michael Jackson.

 

Diana care l-a cunoscut pe Jackson de mai bine de 40 de ani, a transmis un mesaj emoționant pe Twitter, în apărarea celui care i-a fost iubit. Când Michael avea 18 ani era atât de îndrăgostit de Diana Ross, încât ar fi cerut-o de sotie, însă ea l-a refuzat, iar despre el se spune că de atunci nu ar mai fost niciodată îndragostit cu adevărat de nicio femeie.

 

„Sunt de părere și cred că Michael Jackson a fost și este o forță incredibilă și magnifică pentru mine și mulți alții. Opriți-vă în numele lui iubirii”, a scris Diana Ross.

Diana Ross a avut o legătură foarte special cu Michael Jackson, fapt pentru care megastarul i-a cerut artistei să fie chiar și gardianul copiilor lui.

Barbra Streisand l-a apărat pe Michael Jackson

De asemenea, cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand a declarat pentru The Times că îi crede pe bărbaţii care îl acuză pe Michael Jackson de molestare, dar a spus că ei erau încântaţi, copii fiind, „să fie acolo”.

„Nevoile lui sexuale erau nevoile lui sexuale, pornite din orice fel de copilărie a avut sau din ADN. Poţi să spui «molestaţi», dar acei copii, aşa cum i-aţi auzit spunând, erau încântaţi să fie acolo. Amândoi s-au căsătorit şi amândoi au copii, așa că nu i-a omorât”, a declarat artista premiată cu Emmy, Grammy, Oscar şi Tony pentru The Times. Ulterior Barbra s-a scuzat pentru că nu şi-a ales cuvintele cu mai mare atenţie.

„Îmi pare foarte rău pentru neînţelegerile şi durerea create pentru că nu mi-am ales cuvintele despre Michael Jackson şi victimele lui cu mai mare grijă, pentru că, aşa cum sunt tipărite, cuvintele nu reflectă adevăratele mele sentimente. Nu am vrut să reduc trauma trăită de aceşti băieţi în niciun fel. Am remuşcări şi sper că James şi Wade ştiu că îi respect cu adevărat şi îi admir pentru că au spus adevărul lor”, a scris Streisand pe contul ei de Instagram.

 

Citește și: