Vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase la Cannes, dar Susan Sarandon a atras toate privirile. Este superbă la 70 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase la Festivalul de film de la Cannes. Dacă Bella Hadid a vrut să atragă atenția prin faptul că și-a arătat chiloții pe covorul roșu, având rochia mult prea crăpată, aceasta a fost imediat pusă în umbră de apariția fabuloasei actrițe Susan Sarandon.

 

Starul de la Hollywood a atras toate privirile cu eleganța sa, reușind dă arate spectaculos și incredibil de bine la 70 de ani. Așa că nu e de mirare că actrița le-a umbrit imediat pe mult mai tinerele ei colege.

Bella Hadid a gafat pe covorul roșu

Sarandon a purtat la gala de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes o rochie lungă din catifea verde, marca Alberta Ferretti, cu un decolteu îndrăzneț și crăpătură pe picior, și o pereche de pantofi negri ce îi puneau în evidență picioarele superbe. Ea a participat la ecranizarea filmului „Ismael’s Ghosts”, ce a deschis cea de-a 70-a ediție a Festivalului.

De altfel, actrița de la Hollywood le-a pus în dificultate pe colegele ei de breaslă mai tinere, atrăgând întreaga suflare masculină și atenția tuturor jurnaliștilor. Și asta în condițiile în care fotomodele precum Bella Hadid sau  Emily Ratajkowski au venit la eveniment în rochii cât mai decoltate pentru a fi sigure că vor fi surprinse de blițurile aparatelor de fotografiat. Mai mult chiar, Bella și-a arătat la un moment dat și chiloții pe covorul roșu din cauza rochiei mult prea crăpate, chiar în momentul în care a mers să o salute de Sarandon, însă nu a părut deloc deranjată de acest moment stânjenitor.


O altă apariție de senzație a avut și actrița Uma Thurman (47 de ani). Aceasta a strălucit pe covorul roșu într-o rochie lungă, roz, marca  Atelier Versace Couture .

Citește și: