Nu doar „bobocii” au strâns mii de like-uri pe Facebook și pe Instagram, ci și copiii mai mari, care au depășit emoțiile începuturilor de an școlar, dar și mămicile lor. Vedetele noastre au fost elegante și frumoase și au afișat ținute decente, fără să epateze cu nimic.

Bianca Drăgușanu și Elena Gheorghe au fost îmbrăcate aproape la fel, într-o costumație din denim, care le-a dat un aer relaxat și totodată „cool”. Elena a purtat cămașă și jeanși cu talie dublă, iar Bianca, sacou din denim și jeanși evazați. Nici un centimetru de piele nu a fost lăsat la vedere.

Ca în fiecare an, de când au divorțat, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost împreună la festivitățile Sofiei, atât la grădiniță, cât și la școală, având o rrlație civilizată de părinți responsabili. Fiecare a publicat imagini pe Instagram și pe Instastory, mândri de fiica lor, care a început clasa întâi. „Bună dimineața, noi suntem în clasa întâi de azi. Vă dorim începuturi superbe”, a scris Bianca.

Giulia Anghelescu și Valentina Pelinel au integrat și ele denim-ul în ținutele lor, iar ceea ce a ieșit vedeți în galeria foto de mai jos.

andreea-balan-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Andreea Bălan și George Burcea, împreună în prima de școală

Un alt cuplu divorțat care a făcut pace, de dragul copiilor, este cel al foștilor soți Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi au fost la școală și la grădiniță cu fiicele lor și și-au împărtășit emoțiile pe Internet. „Prima zi de școală a Ellei și prima zi în grupa mare a Claritei! Timpul trece atât de repede și iată-ne cu emoție și cu bucurie în această zi minunată! Baftă tuturor copiilor în noul an școlar!”, a scris Andreea Bălan.

„Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri. Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții ca atunci când eu am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce ea are nevoie”, a punctat și George Burcea.

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, ca o păpușă în ținuta Dolce & Gabanna. Cât costă rochia cu maci, asortată perfect cu sandalele

Citește și: Poftiți acasă la Andreea Bălan! A spus cât costă vila ei din Pipera și a făcut turul casei. Suma e uriașă

Citește și: Cele mai frumoase poze de la nunta lui Nasrin Ameri. Cum se asortează Valentina Pelinel și Cristi Borcea atunci când sunt nași la nunți și botezuri

Citește și: Motivul pentru care Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată: ”Nu vor avea baie!”