„Spiritele libere sunt rare, dar le recunoști când le întâlnești, pentru că te simți bine, foarte bine când ești lângă sau cu ele. Mi-ai frânt inima, Steph”, a scris Tania Budi, pe Facebook.

„Adio, Stephan…Un suflet prea sensibil pentru o lume dură și indiferentă”, a scris Dana Săvuică.

„Adio, prieten drag. Îți mulțumesc pentru magie și pentru creațiile memorabile. Ne vei lipsi”, a fost mesajul Anei Morodan, care a publicat și o poză, cu ea, îmbrăcată într-o rochie semnată Stephan Pelger.

„Baby, drum bun, love you”, a fost mesajul lui Joaquin Bonilla, art director, fost concurent la „America Express” și bun prieten cu Pelger.

„Mi-au trebuit câteva ore să pot procesa că nu mai ești! De peste 20 de ani împărțim amintiri și e greu acum să mă gândesc că nu mai ești aici. Ultimele noastre poze de la ziua ta, de la evenimentele tale și ultima poză, rochia divină pe care mi-ai făcut-o acum peste 15 ani. Am avut două rochii perfecte în viața asta până acum. Una făcută de Răzvan Ciobanu și asta, bej, creată de tine, Stephan Pelger. Amândoi ați plecat și nu știu cine o să-mi mai facă mie rochii perfecte! Le veți face sus, acolo, cu siguranță. Drum lin, dragul meu drag. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a scris și Oana Roman.

ileana-badiu-si-stephan-pelgerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Am aflat și eu odată cu toată lumea cumplită veste despre Stephan. Nu-mi găsesc cuvintele încât să pot scrie mai mult decât că îi voi simți lipsa enorm și că îmi pare extrem de rău că un om talentat, sufletist, educat, deștept, amuzant, plin de vitalitate și de calități, așa cum era Stephan, a decis că viața devine prea complicată pentru el.

Dumnezeu să te primească în Împărăția lui, să faci rochii frumoase îngerilor, să dansezi la petreceri luxoase, să porți blănuri cu gulere colorate, să râzi cu gura până la urechi bând prosecco din cupe de cristal, așa cum îți plăcea atunci când viața era o bucurie pentru tine. Drum lin, Schatzi, și o să-mi lipsești enorm și știi că niciodată nu te vom uita”, este mesajul dureros al Ilenei Badiu, prietenă de-o viață cu regretatul designer.

„Doamne, Dumnezeule! Cât de mică este distanță între a fi și a nu fi, între a fi fericit și împlinit și a fi singur și neînțeles! Depresia ucide și de aceea trebuie să fim atenți la oamenii din jurul nostru. Aseară, la VIVA, am purtat creația lui și l-am etichetat, dar nu este una recentă și nu l-am mai văzut de ceva timp…Regret nespus…un om atât de talentat, un suflet atât de sensibil…nerecunoașterea valorii lui…promovarea non-valorii…câtă suferință ascunde gestul lui! Să te ierte, Dumnezeu, om bun!”, a fost mesajul Iulianei Marciuc.

Stephan Pelger a murit. A fost găsit fără viață, în locuința sa

Designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit, joi, spânzurat într-o locuinţă din Sectorul 2, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, anunță News.ro. Recent, el scrisese pe Facebook că-i este foarte dor de tatăl său, care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică şi cu episoade de depresie.

”La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că persoana decedată este designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani. Acesta a fost găsit spânzurat în locuinţă.

Citește și: Stephan Pelger, ultimul interviu: „Insomnia și-a pus amprenta pe toate aspectele vieții mele”. Designerul a fost găsit mort

Citește și: Designerul român Stephan Pelger a fost găsit mort. Avea numai 44 de ani