În timp ce prezentatoarea Irina Fodor a ajuns deja la destinație și ia pulsul locului, echipele s-au îmbarcat abia miercuri dimineață în avion. Cu noaptea în cap, adică la ora 3.00. Unii – somnoroși, alții – foarte veseli, dar cu toții pregătiți să parcurgă traseul din America de Sud, întins pe 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Vedetele au plecat la „America Express”

Cătălin Bordea și-a luat la revedere de la soția lui, Livia, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pus totul la punct pentru fetele lor, care rămân acasă cu bunicii, dar au fost și cupluri mai norocoase, care pleacă împreună cu partenerul de viață la „America Express”. Este vorba de Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru și de Puya cu Melinda. Chef Cătălin a fost în centrul atenției la plecare, iar asta pentru că glumele lui au reușit să îi trezească pe toți cei prezenți.

Nici iubita lui, Doina, nu s-a lăsat mai prejos, să nu uităm că a câștigat iUmor. „Sunt pregătit pentru cea mai nebună experiență din viață mea! Să începeeem!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram, care în aeroport a fost „intervievat”, în glumă, de Emi de la „Noaptea târziu”, finalist în show-ul de anul trecut, alături de Cuza. „Unde pleci, măi, tăticule, măi?”, a întrebat Emi. „Nu știu, măi, tăticule, mă duc cu frumoasa asta”, a răspuns Chef Cătălin, arătând spre iubita lui, Doina Teodoru.

andreea-balan-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cine sunt concurenții de la America Express 2022

America Express 2022 are concurenți unul și unul. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, sunt concurenții care au pornit în aventura America Express 2022. Show-ul este prezentat de Irina Fodor.

Citește și: Cine este Bianca Adam „Tequila”, vloggerița care merge la America Express. A fost bătută cu ranga, în plină stradă

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui vor participa la America Express! Numai surprize printre concurenții confirmați!