Heidi Klum si Flavio BriatoreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 Heidi Klum și Flavio Briatore

Puțini știu despre modelul Heidi Klum că a trecut printr-un astfel de moment. Pe vremea când forma o pereche cu omul de afaceri italian Flavio Briatore și când tocmai aflase că era însărcinată, a fost părăsită fără vreun avertisment de acesta. Mai mult, Flavio a declarat ulterior că a făcut-o fără regrete. Mai mult, în 2015, când a fost întrebat dacă îi lipsește fiica sa, Leni, a spus: ”E greu să-ți lipsească un copil pe care nu îl vezi niciodată. Însă știu că Leni nu e un copil abandonat”. Leni s-a născut în 2004 și a fost adoptată ulterior de cântărețul Seal, cel care i-a fost soț lui Heidi Klum.

Kevin Federline și Shar Jackson

Kevin Federline, dansator care la un moment dat i-a fost soț lui Britney Spears, aflase la sfârșitul lui 2003 că logodnica lui, Shar Jackson, era însărcinată cu al doilea copil. Asta nu l-a împiedicat, însă, la începutul lui 2004, să înceapă o relație cu Britney și chiar să se căsătorească cu ea în luna iunie a aceluiași an. Fosta iubită a născut la o lună după nunta lui Federline. Probabil karma a făcut ca nici mariajul lui Federline cu Britney să nu țină.

 

Tom Brady și Bridget Moynahan

Înainte de a deveni soțul super-modelului Gisele Bundchen, sportivul Tom Brady forma de trei ani un cuplu cu actrița Bridget Moynahan. S-au despărțit în decembrie 2006. O lună mai tarziu, fosta iubită a aflat că era însărcinată. Iar pentru actriță a fost și mai dificil să-l vadă imediat pe Tom Brady cum se mută cu Gisele Bundchen. E drept, în acest caz Tom nu a știut că Bridget era însărcinată când a părăsit-o. Dar nici după ce a aflat nu a contat prea mult. La spital a venit doar după ce Bridget născuse deja.

Denise Richards și Charlie Sheen

În 2003, și Denise Richards și Charlie Sheen s-au despărțit. Actrița era gravidă cu al doilea copil al cuplului, o fetiță, Lola. În documentele de la tribunal se arată că Sheen a făcut presiuni asupra ei pentru a face avort, devenind chiar agresiv cu ea. În acest context, despărțirea a fost, probabil, cea mai bună soluție.

 

Elizabeth Hurley și Steve Bing

Actrița  era de un an și jumătate cu milionarul Steve Bing când a rămas însărcinată. Cum a aflat vestea, acesta a părăsit-o imediat, cerând și un test de paternitate. Surse din anturajul lor au declarat că Bing ar fi făcut presiuni ca actrița să întrerupă sarcina. În 2002 s-a născut Damian, iar testele ADN au arătat că era fiul milionarului. A fost momentul când tatăl a venit cu sume uriașe de bani către fiu, însă Elizabeth nu a vrut să primească nimic. A fost creat un cont în numele lui Damian, în care tatăl depune anual 123.000 de dolari. De bani beneficiază Damian, nu și mama sa

Foto: NorthFoto

Vezi și Și talentate și școlite: Iată care sunt vedetele deștepte de la Hollywood|GALERIE FOTO

Citește și: