E adevărat că multe vedete trăiesc de pe urma imaginii lor. Imaginea poate fi păstrată și îmbunătățită cu o viață sănătoasă, un regim de slăbire, sport. Dar de aici până la operații estetice atât de multe încât se pierde și numărul drumul e foarte lung.

Iar odată trecute printr-o operație sau două, multe vedete pur și simplu nu s-au mai putut opri, având senzația că totul poate fi ”aranjat”.

Nu de puține ori însă tocmai operațiile au stricat, iar intervențiile ulterioare nu au făcut decât să încerce să repare. E cazul cândva extrem de chipeșului Mickey Rourke, pur și simplu desfigurat de intervenții estetice. E drept, acesta a vrut să repare un nas lovit de prea multe ori, el fiind boxer în tinerețe. Operația a fost nereușită și iată-l acum pur și simplu desfigurat.

Priscilla PresleySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Și nu e singurul exemplu. La fel s-a întâmplat în cazul fostei soții a lui Elvis Presley, Priscilla, a regretatului Michael Jackson sau a actriței Meg Ryan, lista fiind însă cu mult mai mare.

Vezi și A fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume, dar azi și-a distrus chipul cu operații estetice. Cum arată Michelle Pfeiffer la 61 de ani

Citește și: