Petrecerea VIVA 2023, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a 24-a ediție, a avut loc miercuri, 7 iunie, la Face Convention Center, spațiul Face Forest, din Piața Presei Libere. Printre invitații celebri care au făcut show la party s-au numărat Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Raluca Bădulescu, jurata de la „Bravo, ai stil!, care a fost DJ, Marius Moga, dar și Ilinca Vandici, care a prezentat evenimentul.

Ca în fiecare an, ținutele vedetelor au atras atenția și cu siguranță vor fi admirate și comentate mult timp de acum înainte. O galerie foto cu cele mai spectaculoase rochii puteți vedea aici.

Petrecerea VIVA de miercuri, 7 iunie, a fost prilejul perfect pentru ca fiicele adolescente ale vedetelor să-și facă debutul pe covorul roșu. Anca Serea a atras toate privirile alături de fiica ei, Sarah, care a fost fermecătoare în rochia neagră, lungă, elegantă prin simplitatea ei. Sarah va împlini 16 ani în luna august. „Primul eveniment oficial împreună și o mamă mândră de adolescenta ei. Te iubesc, Sarah, și îți mulțumesc că mi-ai acceptat invitația la dans”, a scris Anca Serea, pe Instagram.

anamaria-prodan-si-fiica-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Coregrafa Oana Ioniță, care recent a anunțat că divorțează de tenorul Florin Budnaru, a venit la party alături de fiica ei, Isabel (13 ani). Tot pentru rochii negre au optat și ele și au fost adorabile împreună. „Am petrecut împreună câteva ore la petrecerea revistei Viva. Pentru prima oară alături de Isa la un eveniment monden, unde am întâlnit mulți prieteni dragi, am dat interviuri și am creat amintiri frumoase impreună”, a scris și Oana Ioniță, pe Instagram.

Mult mai obișnuită cu evenimentele mondene și cu petrecerile, Sarah Dumitrescu (23 de ani), fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan, s-a simțit încrezătoare pe covorul roșu și i-a făcut concurență celebrei sale mame. Sarah a purtat o rochie cu o despicătură îndrăzneață pe picior, sandale aurii și un make-up strălucitor.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea VIVA. Cele mai senzuale și excentrice apariții

Citește și: Anamaria Prodan și fiica de 22 de ani, în aceleași costume de baie. 1000 de euro bucata și poți arăta așa la plajă!