Katie Price a povestit momentele de groază prin care a trecut când a fost atacată, de un bărbat, în casa ei. Medicii de pe ambulanță o suspectau și de fractură de maxilar, însă rănile vedetei nu sunt atât de grave.

Cunoscută sub numele de Jordan, ea a sunat la poliție la ora 1:30 noaptea, din casa fiului său din Essex, Marea Britanie. Femeia spune că a fugit de-a lungul străzii, către imobil, după ce a fost atacată de un bărbat necunoscut. În timpul atacului, vedeta ar fi fost lovită cu pumnul de către atacator.

În urma violenței la care ar fi fost supusă, vedeta a rămas cu fața tumefiată și, de asemenea, a suferit răni la nivelul picioarelor. După ce a făcut plângere, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reținut sub suspiciunea de agresiune și jaf, dar ulterior a fost eliberat pe cauțiune. Acesta i-a furat lui Katie inelul de logodnă în valoare de 50.000 de lire sterline pe care l-a primit de la iubitul ei, Carl Woods.

Katie Price a fost bătută în propria casă

EXCLUSIVE: Katie Price Seen With Her Protection Dog Blade After Sending Him For Extra Guard Dog TrainingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Am o vânătaie mare, fața mea este umflată și m-am dus la spital. Sunt încă amețită. Sunt devastată. Am spus poliției că am fost agresată și sunt șocată că s-a întâmplat acest lucru. Am fugit după ce am fost lovită cu pumnul.

Am fugit spre casa lui Harvey din apropiere și acum am probleme la picioare, pe care le-am avut rănite și anterior. Nu mai pot spune nimic.”, a declarat Katie Price pentru The Sun.

Familia vedetei a chemat și salvarea și Katie a fost dusă la spital și externată câteva ore mai târziu. Conform fostului model, ea a petrecut cea mai parte parte a timpului în pat.

Poliția din Essex a emis un comunicat după incident: ”Am fost chemați de colegii din serviciul de ambulanță în legătură cu un atac petrecut în Little Canfield, la puțin timp după ora 1:30 dimineața, luni 23 august.

Am ajuns și am constatat că o femeie a suferit o leziune la nivelul feței care a necesitat tratament spitalicesc. Un bărbat de 32 de ani a fost arestat la scurt timp sub suspiciunea de agresiune.”

Katie refuză să se mai întoarcă în casa în care a fost agresată și s-a mutat la prieteni. Alături de ea au venit imediat sora ei și mama lor.

“Katie este supărată și este în șoc total. Apropiații lor sunt îngrijorați despre impactul pe care îl va avea pe termen lung această experiențp. Deși pare că este dură, ea, de fapt, este foarte fragilă”, au declarat apropiații vedetei.

Katie Price filmează în prezent, pentru o nouă emisiune TV despre renovări. Din cauza incidentului traumatizant, proiectul a fost amânat cu o săptămână.

Foto: Profimedia

Citește și: