Roxana Hulpe, căci despre ea este vorba, corespondent al Știrilor PRO TV, a trăit magie miercuri seara. Iubitul ei, Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold, a făcut un gest care va rămâne pentru totdeauna în amintirile lor de cuplu. În focul pregătirilor pentru Untold, festival care începe azi, 4 august, Bogdan a avut timp să pregătească inelul și să-și ceară iubita în căsătorie.

Totul s-a petrecut pe stadion, la lumina reflectoarelor și sub privirile emoționate ale prietenilor prezenți. „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe, pe care l-a scris și pe Instagram, în dreptul unei imagini superbe, cu ei doi îmbrățișați.

roxana-hulpe-si-bogdan-radulescu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Roxana Hulpe a fost la un pas să se mărite cu chef Alex Petricean

Roxana Hulpe nu a făcut mare tam-tam cu noua relație, dar nici cu despărțirea de Alex Petricean, fostul ei iubit. În luna mai, frumoasa blondină se afișa pe Instagram cu Bogdan Rădulescu, cel care alături de Edy Chereji a înființat festivalurile Untold și Neversea. Este unul dintre cei mai prolifici oameni de afaceri din noua generație. Bogdan Rădulescu s-a născut la Iași, dar a crescut la Oradea și a făcut facultatea la Cluj.

Însă adevărata confirmare a relației lor a venit în luna iunie, când Roxana Hulpe și-a sărbătorit ziua de naștere la mare, în compania prietenilor și a noului iubit. Vedeta PRO TV este extrem de îndrăgostită și a publicat filmulețe și poze de la petrecerea de pe plajă, când se sărută și se îmbrățișează cu Bogdan. „Avem puterea să zâmbim, să fim exact cum vrem să fim. Iar eu sunt atât de fericită!”, a scris ea.

Frumușica de la Știrile PRO TV și fostul ei iubit, chef Alex Petricean, au format un cuplu timp de aproape 5 ani, pentru că în pandemie ei încă își făceau planuri de nuntă. Poreclit „D’artagnan”, chef Alex Petricean a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a câștigat locul al treilea.

Citește și: Roxana Hulpe s-a despățit de chef Alex Petricean și s-a afișat cu noul iubit. Cine e bărbatul care o face fericită pe frumușica de la PRO TV

Citește și: Andreea Marinescu, imagini rare cu soțul criminalist. Știrista de la PRO TV, îndrăgostită și fericită, în vacanță