A făcut-o însă Ela Crăciun, vedetă de televiziune și autor de cărți de parenting, care a și postat fotografiile pe rețelele de socializare, țintă a criticilor tuturor. Mesajul ei îi va face însă pe cei mai mulți să se gândească de două ori dacă merită să lanseze săgeți.

Ela Crăciun și-a dezarmat fanii cu sinceritatea sa și a postat pe paginile sale personale din social media fotografii care fac cât o mie de cuvinte. Celebra mămică a ales să renunțe inclusiv la filtre și a vorbit cât se poate de deschis despre urmele lăsate pe corpul său de cele trei sarcini avute până în prezent.

ela-craciun-in-costum-de-baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

,,Cele 3 sarcini au lăsat multe urme și am dus lupte crâncene cu corpul meu… Ani de zile slăbitul a reprezentat o prioritate pentru mine. Mergeam la sală și țineam diete pentru că TREBUIA. Simțeam o presiune socială enormă, mai ales prin prisma jobului meu. Făceam toate lucrurile pt că mă simțeam obligată.

În momentul în care am început să mă iubesc și să fac pace cu mine, atunci au început să apară și rezultatele. Am renunțat la curele drastice de slăbire, am reînvățat să mănânc astfel încât să mă hrănesc, dar să mă și bucur de micile plăceri culinare.

După mulți ani în care m-am luptat cu celulita, kilogramele în plus și alte imperfecțiuni care mă stresau, simt în sfârșit că sunt bine cu mine.”, scrie prezentatoarea TV în mediul online.

Într-o lume în care perfecțiunea este singurul standard acceptabil, Ela Crăciun a ales să spargă tiparele și să vorbească deschis despre suferința resimțită de-a lungul anilor din simpla sa dorință de a se conforma presiunii impuse de jobul de prezentator TV. Drept urmare, Ela Crăciun a dus o luptă crâncenă împotriva kilogramelor de-a lungul anilor, totul până de acum, când gestul său de a se expune cu o sinceritate dezarmantă a marcat fără niciun dubiu o victorie desăvârșită pentru îndrăgita autoare a cărților fenomen ,,9 luni fără griji” şi ,,12 luni fără griji”.

,,Merg la tratamente, fac sport, depun efort, însă atunci când începi să te iubești, ai în continuare grijă de tine, dar nu mai ești așa de disperată să vezi rezultatele mâine.

Să postez o poză în care am celulită, vergeturi sau alte imperfecțiuni și să nu simt nevoia să le ascund, este o victorie pentru mine. E un sentiment de dragoste pentru mine.

Am învățat asta lucrând cu mine și psihicul meu și să îmi creez momente frumoase, care îmi hrănesc sufletul. 🌥️ 🌥️ ”, mai scrie aceasta, apărând în fața fanilor într-un costum de baie negru, întreg. Arată la fel de frumos ca orice femeie, frumoasă ca o femeie împlinită ce este. O femeie care are nu doar o carieră de succes, dar este, întâi de toate, mămică.

Ela Crăciun a absolvit cursul de parenting conștient al celebrei doctor Shefali. Ce a învățat acolo

În pline pregătiri pentru începerea școlii, Ela Crăciun ­­a reușit să dea o mare lecție de dragoste și acceptare comunității sale online prin acest gest de mare fragilitate și asumare.

Iar reacțiile nu au întârziat să apară: ”I love this 🤍 baby, ești superba, ne dai încredere in noi, bravo, poate n-ai idee cât conteaza genul asta de poze. Contează mult!”, ”Ce mesaj puternic, ce femeie deosebita ❤️”, ”Esti mama…. Este totul!❤️”, ”Asta da atitudine… bravo Ela👏”, ”Ești superba! Felicitări! Din păcate se promovează extrem de mult doar o anumita tipologie de femei, ceea ce este trist!”.

Și acestea continuă în aceeași notă: ”Bravo, Ela, m-am saturat sa vad doar corpuri perfecte de parca toate sunt trase prin inel!”, ”Ești de vis, iar cuvintele scrise de tine dau încredere oricărei femei! ❤️”, ”👏👏👏👏 avem nevoie de așa adevăr în viețile noastre. Felicitari pentru curaj! ❤️” Sunt doar câteva dintre reacțiile la postarea vedetei. Și cel mai interesant este că acestea sunt venite nu doar de la femei, ”colegele de suferință”, ci inclusiv de la bărbați, tătici sau nu.

Vezi și Ela Crăciun, mamă a treia oară. Prima imagine din spital cu prezentatoare TV

Citește și:

Cum a decurs prima zi de grădiniță pentru Lia Bucuria, fetița Danei Rogoz: ”Ce strategii…”

Alina Sorescu, în lacrimi în emisiunea lui Măruță: „Nu i-aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu”