După ce a mers la medic, aceasta a aflat că a fost mușcată de un păianjen. Bruneta tocmai a terminat tratamentul, dar a trecut prin clipe cumplite, crezând că petele îi vor acoperi corpul.

Aflată în Spania, acolo unde locuiește cu iubitul ei, Bianca Pop a avut parte de un moment de panică în urmă cu o lună, după ce a fost mușcată de un păianjen în timp ce stătea în curtea casei, la soare.

La început aceasta s-a speriat că ar fi putut fi de fapt o mușcătură de șarpe, dar după ce a ajuns la spital, bruneta a aflat că e vorba despre un păianjen. Nici în această situație lucrurile nu erau mai roz, căci pe corpul fostei Ispite de la Insula Iubirii au început să apară pete roșii.

Acum, aceasta a povestit pentru spynews.ro că a luat tratament timp de 7 zile. Mama ei i-a trimis medicamentele din România și deja nu mai are acele mâncărimi în zona mușcăturii.

Din fericire, alte pete nu au mai apărut, dar își amintește cu groază că în acele zile nu știa cum să mai evite zona pentru a nu se scărpina și pentru a nu se infecta și mai tare.

”Mi-a trimis mami ceva medicamente din România, le-am băut 7 zile. Era ceva fungic practic, era ca o ciupercă, apăreau niște bubițe. Am terminat tratamentul și acum aștept să treacă vreo 2-3 săptămâni și ar trebui să scap de tot.

De apărut nu mi-a apărut nimic, nu mă mai mănâncă pielea, erau puține 2-3, însă unde le aveai, acolo te mânca foarte rău, te scărpinai”, a povestit vedeta.

Ce i-a trimis o fană pe rețelele de socializare

După ce a spus public ce i s-a întâmplat, una dintre admiratoare a speriat-o și mai tare, căci i-a trimis o fotografie și un mesaj în care îi povestea și ea prin ce a trecut, tot în urma unei astfel de mușcături de păianejen.

Simptomele, în cazul tinerei, erau însă mult mai grave, căci petele îi apăruse pe tot corpul, iar Bianca Pop s-a gândit ca nu cumva să i se întâmple asta și ei.

Din fericire în cazul său, Bianca Pop a reușit, în urma tratamentului, să scape de acele pete roșii de pe corp, însă nu în totalitate până în acest moment.

”Mi-a fost teamă, era ciudat, am primit mesaj pe Instagram de la o tipă care mi-a dat fotografii și avea corpul groaznic. Avea efectiv de pe picioare, pe gât, era efectiv plină, m-am speriat groaznic, am zis că sper să nu mă umplu așa. Ea era așa de 4-5 luni, la ea probabil e ceva și mai rău.

Eu am avut 2-3 așa mari și urâte, atunci când mi-au apărut, m-am și speriat. Eu cred că o să-mi treacă”, a mai zis fosta ispită de la Insula Iubirii.

Vezi și „Am un sân tăiat, cusut cu 13 ațe” Anunțul cutremurător al unei foste membre a trupei Elegance. Ce a pățit artista

Citește și:

Imagini de la ziua de naștere a Corneliei Rednic. Solista a împlinit 47 de ani și e de nerecunoscut după ce a slăbit 33 kg în 3 luni

Cum arată mama Elwirei Petre. Fotografie rară cu soacra lui Mihai Petre