Poliția a primit un telefon care raporta o spargere în casa vedetei, iar când a ajuns acolo l-a găsit pe Roger Alvarado dormind. Acesta, originar din Florida, în vârstă de 22 de ani, a intrat în casa vedetei din Soho, New York, după ce a spart o fereastră. Totul s-a întâmplat în plină zi, la orele prânzului.

După ce a patruns în casa artistei, omul și-a făcut un duș, după care s-a culcat liniștit, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul a fost arestat și ulterior s-a aflat că mai intrase în casa vedetei în luna februarie a acestui an, după ce a spart ușa de la intrare cu o lopată.

Taylor Swift a cumpărat vila de trei etaje în urmă cu câteva luni, plătind nu mai puțin de 18 milioane de dolari. Ca să fie sigură ca nimeni nu știe exact unde locuiește, a cumpărat și două clădiri adiacente. Nu s-a mutat însă în zonă și, date fiind aceste incidente, probabil nici nu o face până nu se va rezolva această breșă de securitate.

Nu e prima oară când Swift este hărțuită. Tot în această lună, un bărbat de 38 de ani, purtând o mască, a fost arestat în fața casei artistei din Beverly Hills. Poliția a descoperit în mașina sa și un cuțit.

Vezi și Cântăreața Pink a fost desemnată cel mai frumos om din lume. Cine mai e în top

Citește și: