”Azi e ziulica mea! Mă gândeam să mai intru în vorbă cu voi! Prea mult n-o să vă rețin atenția, doar atât cât să vă spun că mă gândesc cu mare drag la atmosfera pe care o creați la concertele mele, la cât de frumos cântați la refrene, la cât de bine ați învățat textele cântecelor… ce mai, la cât de fain realizam împreună Spectacolul, că desigur nu era numai meritul meu!”, și-a început el mărturisirea pe Facebook.

„După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele dar asta nu pentru multă vreme!

Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă…… bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult!

Acum sunt în recuperări, mi-am revenit, și curând voi relua spectacolele… de fapt am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate!

Desigur că v-am mai spus, dar repet…. că vă iubesc în continuare necondiționat, și aștept semne de la voi!

Hai, începeți cu La mulți ani, că tare mă bucur când îmi spuneți! Vale care (mai) cântă!”, a mărturisit Vasile Șeicaru.

Vestea că artistul are probleme de sănătate a ajuns în mass-media, însă tot el a demontat-o ulterior.

Vezi și Drama înfiorătoare a lui Vasile Șeicaru: Fosta lui soție a fost ucisă de un televizor

Citește și:

Românca înșelată și umilită de băgătașul John Paulson, partaj dur pe averea de 4,7 miliarde $. Ce a pus la cale „Jenny din Galați”, care ar putea deveni cea mai bogată româncă

Cum arată Mara Bănică la 5 luni de când a născut. Și Donca, mezina ei, s-a schimbat foarte mult!

Vezi şi 14 iulie – Ziua Franței – 20 de lucruri pe care să le știi despre Hexagon!