Totul s-a întâmplat la naștere, când Vasile Muraru a fost la un pas de moarte. Declarațiile lui sunt cu adevărat cutremurătoare.

Actorul Vasile Muraru, care este și managerul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, a avut o zi specială, fiind înconjurat de cei dragi, familie și colegi. Însă ziua sa de naștere e mereu o zi a conștientizării. O zi în care realizează că putea să nu mai fie. „

Cea mai frumoasă zi de naștere a fost cea în care m-am născut mort și am înviat. Eram vânăt și nu respiram, am fost aruncat pe o tablă.

Mama, care era foarte tânără, avea doar 18-19 ani, nu știa ce face. Doctorița din Piatra-Neamț m-a înviat. M-a masat cu spirt și mi-a dat palme până am dat un semn de viață”, a declarat actorul pentru impact.ro.

Actorul și-a amintit și de cea mai urâtă zi de naștere, una care a fost destul de recentă.

În urmă cu doar un an, actorul nu a putut sărbători întrucât a avut de îndurat efectele vaccinului anti-Covid-19: ”Nu m-am așteptat la chestia asta, că dacă știam poate mai așteptam.

Dar cert e că vreo două sau trei zile am zăcut. Temperatură, frisoane, amețeli, dureri musculare, ce mai, tot tacâmul! În loc să petrec, am zăcut! Dar, ce să faci, atunci când e neapărată nevoie să faci un lucru? Treci și prin foc, și prin apă!”, a povestit acesta.

„Dumnezeu m-a purtat pe brațe și-am avut noroc!”

Actorul se consideră un privilegiat al sorții încă din prima zi a vieții. A urmat cursurile Facultății de Teatru, așa cum și-a dorit, chiar dacă a picat la prima admitere, apoi a cunoscut consacrarea alături de regretatul Nae Lăzărescu, colegul său cu care a făcut un cuplu pe scena teatrului de revistă.

În prezent, de mai bine de opt ani, Muraru se bucură de succes alături de partenera sa, Valentina Fătu, despre care are numai cuvinte de laudă. „Nu-i cunoșteam această latură, dar la scurt timp după ce am început să jucăm împreună, am avut surpriza să constat că în materie de concepție și de coordonare a spectacolelor, e mai creativă, mai inspirată și mai eficientă decât mulți alții. Sigur, pe zona noastră de manifestare, pe divertisment.

Eu așa m-am rugat la Dumnezeu! Să avem succes… Și am mai spus-o si-n alte dăți, Dumnezeu m-a purtat pe brațe și-am avut noroc! Că talentați mai sunt și alții”, a mai spus artistul.

Mesajul special al Valentinei Fătu

De ziua lui, maestrul a primit zeci, sute de mesaje. La rândul său și actrița Valentina Fătu i-a transmis un mesaj de suflet colegului ei de scenă: „Eu, încă, n-am întâlnit pe nimeni ca dumneavoastră! Salahor cu normă întreagă, ziua, iar când se trage cortina, un strălucit artist! Să fiți sănătos și să vi se întoarcă, înzecit, tot ce dăruiți!”.

Vezi și Alain Delon a împlinit 87 de ani. Cum arată azi marele actor care a a dispărut din viața publică din cauza problemelor de sănătate

Citește și:

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa s-a încheiat, dar ies la iveală noi detalii rușinoase despre cum ea l-a înșelat în timpul căstoriei

E oficial! Theo Rose a confirmat că e însărcinată cu Anghel Damian: „Da, e adevărat…”