Carmen Iohannis a atras ca de fiecare dată toate privirile în prima zi de școală. Ea a participat astăzi, la deschiderea anului școlar a Liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu,  unde este profesoară de limba engleză și dirigintă pentru o clasă de a X-a.

Carmen Iohannis, prima zi de școalaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

La deschiderea anului școlar, Carmen Iohannis și-a făcut apariția într- o rochie albastră, până deasupra genunchilor și o pereche de sandale de culoare nude. Însă, se pare că vântul i-a dat bătăi de cap primei doamne care a fost nevoită să-și țină fusta cu mâna pentru a nu i se ridica.

Imaginile realizate în curtea școlii demonstrează că Prima Doamnă a României este un profesor  foarte iubit de elevi. La începutul de noul an școlar, ea și-a îmbrățișat elevii și a făcut un selfie, alături de ei.

”E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt…” a spus Carmen Iohannis presei înainte de a se duce să-și îmbrățișeze elevii, potrivit oradesibiu.ro.

 

CItește și:

Vezi și structura an scolar 2019-2020