Frumoasa actriță e în culmea fericirii. Aceasta și-a găsit sufletul pereche și se pregătește să se căsătorească pentru prima dată.  În urmă cu un an și jumătate, ea a început o relație cu regizorul  Samuel Benchetrit, iar în această vară va purta rochia albă de mireasă pentru prima dată.

Actriţa franceză Vanessa Paradis se căsătoreşte vara aceasta cu regizorul Samuel Benchetrit, alături de care are o relaţie de un an şi jumătate. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Chien“, în care a jucat actriţa în octombrie 2016.

Vanessa Paradis se mărită pentru prima dată la vârsta de 45 de ani. Cu cine l-a înlocuit pe Johnny Depp?SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vanessa și Johnny Depp au fost împreună 14 ani

Potrivit publicaţiei franceză Le Figaro, nunta va avea loc pe 19 iulie, într-o vilă din Ars-en-Ré, o comună mică din Île de Ré, o insulă franceză situată în golful Gascogne. La nuntă vor participa doar apropiaţi ai cuplului.  Aceasta este prima căsătorie pentru actriţa Vanessa Paradis. Celebra franțuzoaică a avut o relaţie de 14 ani cu actorul american Johnny Depp, de care s-a despărţit în 2012, însă cei doi nu au mers niciodată în fața altarului, chiar dacă au doi copii împreună, Lily-Rose, în vârstă de 18 ani, şi Jack, în vârstă de 15 ani.

Cântăreața și actrița Vanessa Paradis, în vârstă de 45 de ani, celebră  pentru hitul „Joe le Taxi“ şi colaborarea cu Serge Gainsbourg, a fost recompensată cu un premiu Cesar, echivalentul francez al Oscarului,  pentru rolul din filmul „Noce Blanche“ (1989).

Regizorul francez Samuel Benchetrit, în vârstă de 44 de ani, a mai fost căsătorit cu actriţa franceză Marie Trintignant, din 1998 până în 2003, cei doi având împreună un fiu în vârstă de 19 ani. Ulterior, el a mai avut o relaţie cu actriţa Anna Mouglalis, cu care are o fiică, în vârstă de 10 ani.

Citește și: