Pentru Vanessa Paradis este prima căsătorie, deși are 45 de ani (la fel ca actualul ei soț). Ea și starul din ”Pirații din Caraibe” au avut o relație lungă, de 14 ani, din care au rezultat Lily-Rose, de 19 ani, și Jack, de 16 ani -, dar nu au fost niciodată căsătoriți.

La nunta celor doi au luat parte și cei doi copii ai artistei.Despre Jack presa a scris zilele trecute că e bolnav, dar prezența sa la nuntă arată că între timp și-a revenit. 

Vanessa și Samuel s-au căsătorit în Saint-Simeon, un mic orășel aflat la o oră de Paris.

Mireasa a fost îmbrăcată într-o rochie crem, un voal brodat și a avut un buchet de trandafiri roz. Și-a purtat părul lăsat pe spate, având flori în cosițe.

Nunta lor, o surpriză totală

Cei doi s-au logodit în noiembrie anul trecut, dar nu a fost făcut niciun anunț public în acest sens. Vanessa și Samuel s-au cunoscut pem platoul de filmare al producției ”Chien”, care a fost proiectat în mai, anul acesta, la Festivalul de Film de la Cannes.

Ceremonia de sâmbătă seara a fost una foarte intimă, cu doar câtiva zeci de invitați. A fost ales orășelul Saint-Simeon, de numai 900 de locuitori, pentru ca evenimentul să nu fie unul public. În plus, Vanessa are o casă în apropiere, iar tatăl ei, care a murit anul trecut, avea aici un mic restaurant.

Foto: Hepta

Vezi și Pe fiica lui Johnny Depp o știe toată lumea, însă fiul lui refuză să apară în lumina reflectoarelor. Cum arată Jack John Christopher, băiatul celebrului actor

Citește și: