După ce actrița Amber Heard l-a acuzat pe fostul soț, Johnny Depp, de abuz fizic și psihic, ea declarând că actorul a fost violent cu ea în mai multe ocazii, starul din ”Pirații din Caraibe” a dat-o pe aceasta în judecată, pentru defăimare, cerându-i i daune de 50 de milioane de dolari.

La proces a fost chemată inclusiv fosta parteneră a lui Johnny Depp, Vanessa Paradis, cea cu care actorul are doi copii. ”Îl știu pe Johnny Depp de peste 25 de ani”, a declarat cântăreața și actrița.

Am fost parteneri timp de 14 ani și am crescut împreună doi copii. În toți acești ani, Johnny a fost bun, atent, generos și un tată și o persoană non-violentă”, a mai spus Vanessa Paradis.

Despre acuzațiile făcute de Amber Heard, Vanessa spune că nu au cum să fie adevărate. ”Nu seamănă deloc cu Johnny pe care l-am cunoscut eu. Iar din experința mea personală, de atâția ani, pot spune că nu a fost niciodată violent sau abuziv”, a mai declarat Vanessa Paradis.

Nu e singura vedetă care a sărit în apărarea lui Johnny Depp. La fel au procedat și actrițele Penelope Cruz sau Winona Driver. Cea din urmă, de asemeni iubită a actorului, a spus că ”e imposibil să crezi că astfel de acuzații oribile pot fi adevărate”.

Mi se pare foarte indignant, cunoscându-l”, a mai spus Rider.

Johnny Depp susține nu doar că nu a fost violent fizic sau psihic cu fosta soție, dar că lucrurile au stat chiar invers.

Vezi și Ceea ce bănuia toată lumea s-a întâmplat: Amber Heard l-a bătut pe Johnny Depp! Însăși actrița recunoaște!

Citește și: