Actrița Disney Vanessa Hudgens și Austin Butler s-au despărțit după aproape nouă ani de relație. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să meargă în fața altarului, actorii au decis să meargă pe drumuri separate.

Vanessa Hudgens și  Austin ButlerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vanessa și Austin au început să formeze un cuplu din septembrie 2011, la un an după ce actrița s-a despărțit de actorul Zac Efron.

Cei doi păreau cuplul perfect și erau nedespărțiți, iar vestea despărțirii lor a uimit pe toată lumea. Se pare că cei Vanessa Hudgens, 31 de ani, și Butler, 28 de ani, și-au petrecut ultimele luni mai mult despărțiți, fiind amândoi ocupați cu filmări în țări diferite.

Hudgens a fost în România la filmările „ The Princess Switch 2” (n.r.- Un schimb regal), ce au avut loc în  castelul Karolyi, fosta Primărie din Carei (Satu Mare), în timp ce el a început pregătirile pentru un film despre viața lui  Elvis Presley. În varăa a anunțat că el va interpeta rolul regelui rock n roll, iar Vanessa s-a bucurat nespus pentru el.

Vanessa Anne Hudgens este o cântăreață și actriță americană. Și-a făcut debutul în 2003 și a apărut în filmele ”Thirteen” și ”Thunderbirds”. Cel mai mare succes al ei l-a reprezentat participarea în seria de filme ”High School Musical”. Ea  a devenit celebră în întreaga lume mai ales pentru rolurile ei în filme de Crăciun, precum „ The Princess Switch” sau „The Knight Before Christmas” (n.r.-Un cavaler de Crăciun) . Hudgens a început și o carieră muzicală, lansând un album, intitulat V în 2006.

Austin Robert Butler este un actor și cântăreț american. Este cunoscut pentru rolurile sale de James „Wilke” Wilkerson în serialul de televiziune „Switched at Birth”, Jordan Gallagher în filmul  ”Ruby & The Rockits”, Sebastian Kydd in pelicula ”The Carrie Diaries” sau Tex Watson  în  filmul nominalizat la Oscar, ”Once Upon a Time in Hollywood ”.

 

Citește și: