Actrița Disney Vanessa Hudgens a trecut, în sfârșit, peste despărțirea de Austin Butler și și-a găsit din nou fericirea în brațele unui jucător de baseball. Actrița a început o relație cu Cole Tucker, un talentat jucător de baseball.

Frumoasa actriță a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de actorul Austin Butler. Deși cei doi se pregăteau să meargă în fața altarului, relația lor s-a terminat în mod neașteptat.

„The Princess Switch: Switched Again” (2020)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta a fost părăsită de iubit, după ce a petrecut câteva luni în țara noastră. Ea a filmat pentru pelicula „ The Princess Switch” (n.r.- Un schimb regal), în castelul Karolyi, fosta Primărie din Carei (Satu Mare).

Vanessa Hudgens și Austin Butler nu au făcut public motivul separarării, însă între ei nu mai există cale în împăcare și la 11 luni de la despărțire, actrița iubește din nou.

Vanessa a fost surprinsă de paparazzi în brațele lui Cole Tucker. Tânărul are 24 de ani și este jucător profesionit de baseball în Liga Majoră din Pittsburgh. El și-a făcut debutul în MLB în anul 2019.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de The Daily Stardust (@thedailystardust)

Cei doi au fost fotografiați în timp ce se îmbrățișau cu foc în fața unui restaurant din Los Angeles. Deși și-a dat seama că este fotografiată, Vanessa l-a copleșit cu gesturi tandre pe noul iubit, semn că vrea ca lumea să afle că a trecut peste despărțirea de Austin și este fericită din nou.

Citește și:

Cum arată Monica Bârlădeanu fără strop de machiaj. ”Să nu mai faci asta!”

Analia Selis și copiii ei s-au vindecat de Covid. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta, după ieșirea din izolare