Și iată-l la 7 luni distanță cerând mâna, în direct, unei altei femei. Asta, cu toate că i-a promis lui Beth, cea care i-a stat alături circa 20 de ani, că nu se va mai recăsători niciodată.

Iar alegerea lui e nu doar controversată, ci criticată de toată lumea. Noua lui iubită, Moon Angel, este o angajată de-a sa și a fostei soții. În plus, Moon Angel a fost iubita unuia dintre băieții săi.

Duane i-a cerut mâna celei cu care formează un cuplu de foarte puțină vreme într-o emisiune de mare audiență, cea a lui Dr. Oz, o vedetă nu doar peste ocean.

În lacrimi, în timpul emisiunii, Duane, în vârstă de 66 de ani, se întoarce către iubita lui și, pe nepusă masă, o întreabă dacă vrea să-i fie soție. Nu se știe ce i-a răspuns aceasta, pentru că doar acest fragment din emisiune este cuprins într-un clip de promovare, distribuit de Dr. Oz pe Twitter.

Această cerere șoc în căsătorie vine după săptămâni de tensiuni, în care Duane a fost atacat din toate părțile, inclusiv de către copiii săi, pentru că a uitat-o pe soția lui atât de repede. În plus, e criticat și pentru femeia pe care a ales să o aibă alături.

Duane se apără însă, spunând că nu știe cum va fi viitorul său, dar că acum are nevoie de Moond Angel alături de el.

Recent, chiar aflat în relație cu Moon Angel, acesta declara că nu se va recăsători niciodată. Iată că deja își încalcă promisiunea.

O fotografie recentă postată de Moon Angel a scandalizat pe toată lumea, ea pozându-se în patul conjugal din casa lui Duane, în patul în care cu luni în urmă acesta dormea alături de soția lui. Instantaneul a fost calificat ca fiind ”dezgustător” chiar de către copiii lui Duane.

Vezi și Soția i-a murit de cancer în iulie și spunea că nu mai are de ce să trăiască. Noua lui iubită e fosta asistentă a soției sale. Ce a postat aceasta pe Internet e scandalos

Citește și: