Au trecut două săptămâni de la moartea ei, iar soțul ei, Duane “Dog” Chapman, suferă atât de mult, încât, la rândul său, se consideră pregătit să meargă după soția sa. ”Sunt gata să plec acum. Dar Beth nu a fost niciodată gata”, spune vedeta în vârstă de 66 de ani.

De când a murit soția lui, a slăbit 8 kilograme, mai spune el. ”Am pierdut 8 kilograme în circa două săptămâni. Trebuie să mă pun pe picioare. Dar nu pot mânca. Două înghițituri și-mi ajunge. Am ajuns să mă forțez să mănânc, așa cum o forțam pe ea să mănânce”, mai spune Dog.

Ultima dorință a lui Beth

Acesta a dezvăluit și care a fost ultima dorință a soției sale: să fie arsă, o parte din cenușă să fie aruncată, iar restul să fie așezată pe șemineu. ”În viața mea nu am făcut așa ceva, dar e ceea ce și-a dorit. (…) E un lucru morbid”, mai spune el, în condițiile în care funeraliile lui Beth vor avea loc sâmbătă.

Deși e un om cu o statură impresionantă, un om puternic, și la propriu, și la figurat, Dog recunoaște că de la moartea soției sale plânge încontinuu, tot timpul. Iar seara, când se culcă, așază încă o pernă, acolo unde ar fi trebuit să doarmă Beth. Mai mult, așază pătura astfel încât să aibă senzația că soția lui e încă acolo. Ca să nu-și amintească, în miez de noapte, că Beth a plecat.

Dog și Beth au fost împreună 30 de ani, din care căsătoriți 12. Au avut împreună doi băieți, Bonnie și Garry, el mai având câțiva copii din relațiile anterioare.

Vezi și Protagonista unui reality show celebru a murit. Fusese plasată în comă indusă

Citește și: