Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere de la noi din țară. Artistul este unul dintre cei mai vechi soliști din domeniu, cu un succes de necontestat pe nișa sa. Admiratorii nu sunt însă doar în România, ci și peste hotare, acolo unde acesta concertează frecvent.

Așadar, pe lângă faima uriașă de care se bucură la nivel internațional, se pare că Vali Vijelie a trăit cu adevărat visul american, zilele acestea. Manelistul a zburat până în America, acolo unde a ajuns direct la Hollywood. Nu a fost întâmplătoare această călătorie, întrucât acesta și-a cumpărat propria stea pe Walk of Fame.

pe-celebrul-bulevardSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Conform Spynews, visul de a avea o stea pe celebrul bulevard l-a costat scump pe manelist, care ar fi scos din buzunar aproximativ 55.000 de dolari.

Înainte să achite această sumă, Vali Vijelie a trebuit să fie nominalizat de fani. Ulterior, un comitet a analizat situația și, în final, și-a dat acceptul pentru ca artistul să beneficieze de așa o onoare.

De ce nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere

Invitat în trecut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Vali Vijelie și-a deschis sufletul și a dezvăluit care sunt dramele care i-au marcat existența. Chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere, viașa lui a fost departe de a fi roz mereu.

Unul dintre momentele care i-a umbrit existența a fost momentul în care mama sa s-a stins din viață, chiar de ziua lui de naștere.

”Eu sunt născut pe șapte a șaptea (7 iulie). Eu niciodată nu-mi fac ziua. Am terminat casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac petrecere. Atunci, am trimis-o pe soția mea acasă la ea și… mi-a spus că nu se simte bine. Am dus-o la spital, nu am mai făcut nicio zi onomastică. De atunci… nu-mi mai fac ziua.”, a povestit Vali Vijelie la Kanal D.

Concert, imediat după înmormântarea tatălui său. Nici la pomană nu a stat

Când tatăl său a murit, în loc să stea să-l plângă, manelistul își amintește că a fost nevoit să urce pe scenă, în fața a sute de oameni, care abia așteptau să-l audă cântând. Vali Vijelie a trebuit să treacă peste problemele sale și să se mimeze fericirea.

”Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană.

Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi”, mai spunea Vali Vijelie.

Vezi și VIDEO Loredana Groza, dans amețitor pe maneaua lui Vali Vijelie. Imaginile incendiare sunt deja virale

Citește și:

Imagini cu fiul lui Alain Delon, la plimbare prin Oradea. Ce face Anthony Delon în România

Motivul pentru care Paula Iorga refuză să se căsătorească cu noul iubit, muzician și el