Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit o familie cu acte pe 12 septembrie 2018, când s-au cununat civil. Au împreună trei copii, pe Milan (6 ani) și pe gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 3 ani. Relația lor a arătat ca scenariul unei telenovele, iar de pe un teren minat au ajuns să trăiască acum în pace și armonie.

În discuția cu realizatoarea Nasrin Ameri, Valentina a lămurit câteva chestiuni despre averea lui Cristi Borcea, despre relația ei cu prima lui soție, Mihaela, dar a povestit și cum se înțeleg cei 9 copii pe care fostul finanțator de la Dinamo i-a făcut cu 4 femei.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat averile

Valentina Pelinel a dezvăluit că motivul pentru care stă cu Cristi Borcea nu e reprezentat de banii acestuia, căci nici nu ar avea cum, din punct de vedere legal, să rămână cu ei. Mai mult, ea spune că în 2014 a ales cu tot sufletul să îl aștepte, până când va ieși din penitenciar, pentru a fi o familie.

„Eu deja eram un model de talie internațională cunoscut. Că produceam bani nu e un secret. E normal ca la nivelul ăla să produci bani. Aveam un apartament la New York și aveam o vârstă la care, fără copii, puteam să fac ce vreau. Iar omul pentru care am ales să fiu aici era într-o situație dificilă, despre care eu știam, și m-a prevenit că nu o să fie ușor. Păi dacă eu alegeam calea ușoară, nu eram eu în avion la New York? Ce îmi lipsea? Dar mie mi-a lipsit el. Pe el l-am vrut. Și am sacrificat tot și nu am greșit.

„Vrei să știi care e adevărul? Că asta nu am spus niciodată public? Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile, și mie, și copiilor, nu am ce să îi reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar ce e între noi nu se rezumă la bani”, a dezvăluit Valentina, în discuția cu Nasrin.

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea: „Momentul în care a trebuit să aleg a fost crucial”. Cum a început, de fapt, povestea de iubire

Valentina Pelinel și Cristi BorceaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cum se înțeleg cei 9 copii ai lui Cristi Borcea?

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Din fericire, frații se cunosc, se vizitează și se iubesc. „Sunt atât de apropiați, se sună în fiecare zi și, grație tehnologiei, se și văd. Joacă jocuri în online, împreună. Eu când am fost cu Milan în America, evident că au venit și frații (n.r. copiii Alinei Vidican) și au stat cu noi și a fost nedezlipit. Milan plânge când pleacă de lângă ei. Ei ne vizitează vara, stau câte două luni la noi, în România, și apoi pleacă.

Se iubesc și sunt uniți. Când îi văd că se înțeleg bine și că se iubesc crește inima în mine, pentru că asta e, asta e viața, într-o zi noi nu o să mai fim, iar ei, dacă o să fie uniți, o să răzbată. Cristi e fericit, nu are atâta răbdare cât are o femeie, dar e fericit când îi vede pe toți”, a povestit Valentina.

În plus, și Valentina are o relație bună cu Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi. De altfel, ele se ocupă, fiecare în parte, de afacerile familiei, mai exact de ștrandurile din București și de hotelul de la Olimp.

„Ea e prima soție. Eu sunt actuala soție. Care să fie rivalitatea? Ce probleme să avem una cu alta? E o relație perfect normală, civilizată, copiii se văd, se iubesc, între noi nu s-a întâmplat niciodată nimic”, a declarat Pelinel în podcastul citat.

Citește și: Valentina Pelinel, despre viața de mamă cu trei copii. Cum arată bucătăria vedetei

Cristi Borcea, alături de toate fetele lui

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Fostul boss de la Dinamo a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (23 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (19 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. 

Pe prima a luat-o de soţie şi i-a făcut doi copii: pe George Alexandru (9 ani) şi pe micuţa Gloria (7 ani). Pentru avocata Dana Voiculescu a fost doar amant şi din iubirea lor a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 15 ani. Ulterior, cu Valentina a mai făcut 3 copii, Milan Cristian (6 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 3 ani. Pe de altă parte, top modelul Valentina Pelinel, a fost căsătorită 7 ani cu politicianul Cristian Boureanu, din 2007 până în 2014.

Vezi și: Alina Vidican radiază de fericire. Cum o răsfață soțul ei? „Te iubesc”