În urmă cu un an, Valentina Pelinel a ținut prima pagină a ziarelor după ce a dezvăluit că e însărcinată, toată lumea vrând să afle cine este fericitul tătic. Așa cum s-a crezut, acesta era Cristi Borcea, căruia celebrul fotomodel i-a adus pe lume un băiețel, pe nume Milan.

Valentina Pelinel, imagine adorabilă alături de gemene și fiul ei! Prima fotografie cu micuțeleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Milan a împlinit un an

Pentru a marca acest eveniment, Valentina a organizat pentru fiul ei o petrecere de neuitat, dar a postat și pe facebook o imagine cu ea și fiul ei, alături de tatăl lui Milan, Cristi Borcea, din care se vede că băiețelul a moștenit genele mamei sale, semănând foarte bine cu ea. Valentina are de ce să fie mândră, întrucât fiul ei, cu părul creț, blond și tenul foarte alb, este superb. Și mai mult, acesta pare să o ia pe urmele mamei sale. La nici un an, micuțul a defilat  pe podium împreună cu mama lui, la inaugurarea unui loc de joacă din București.

 

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de succes pe podiumurile de modă din țară și din străinătate. Și–a inceput cariera în modelling când era o puștoaică. La 16 ani cucerea America, defilând pentru cei mai mari creatori de modă din lume. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, iar acum are o relație cu omul de afaceri Cristi Borcea,  care este condamnat în Dosarul Transferurilor.

 

Citește și: