Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt de nedespărțit și își împart timpul între copii, afaceri și povestea lor de dragoste. Soții Borcea au trei copii împreună: Milan Cristian (6 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 3 ani. Acum, se pare că familia se află într-o vacanță îndepărtată, după cum anunță Valentina pe pagina ei de Instagram. Fostul fotomodel a publicat câteva imagini superbe, iar explicațiile le-a oferit în hashtaguri: ocean, vacanță, valuri, dragoste.

Într-o imagine apare Milan, odihnindu-se pe nisip, după o baie în ocean, iar în altă poză îi vedem pe toți copiii, agățați de mama lor, pe plajă. Gemenele Rania și Indira sunt adorabile, iar Valentina a anunțat că deja au descoperit pasiunea de a se juca și cu fardurile, nu doar cu jucăriile.

Valentina Pelinel, la plajă cu cei trei copii

Într-o altă poză, îi vedem pe copii și pe Valentina la un loc de joacă, cu toții îmbrăcați la fel. În spatele lor, pe un poster imens, apare păpușa Courtney, una dintre cele mai cunoscute jucării din SUA, așa că nu este exclus ca familia Borcea să fie în Miami, acolo unde locuiesc cei doi copii pe care Cristi Borcea îi are cu Alina Vidican. De altfel, fostul acționar de la Dinamo a povestit cât de bine se înțeleg frații între ei și în ce relații bune a rămas el cu fostele neveste.

valentina-pelinel-vacanta-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“Acum îmi văd de familie, de copii, sunt un om care a muncit enorm, care a trecut prin toate fazele și etapele vieții, dar care a lăsat ceva în urmă peste tot pe unde a trecut. Nu aș schimba nimic din viața mea. Toate perioadele au fost frumoase, am 9 copii de care sunt mândru. Copiii sunt cea mai mare realizare a mea. Copiii și Valentina sunt cele mai mari realizări ale mele.

Valentina vine cu o energie pozitivă extraordinară, iar copiii se iubesc toți și se înțeleg extraordinar de bine. E bataie pe Milan. Alex (n.r. fiul pe care îl are cu Alina Vidican) îmi spune: «Dar e fratele meu». Gloria îmi zice: «Tati, nu mă lasă să mă joc cu Milan». Melissa stă cu ei, Carolyn, deci toti. Patrick a stat și el o lună de zile la ei (n.r. în America)”.

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea: „Momentul în care a trebuit să aleg a fost crucial”. Cum a început, de fapt, povestea de iubire

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat averile: „Nu am spus asta niciodată public”