Valentina Pelinel spune că se simte recunoscătoare pentru ceea ce are, deși anul 2021 i-a demonstrat că poți pierde ușor tot ce îndrăgești mai mult în viață. La 41 de ani, sărbătoriți astăzi, vedeta a făcut un bilanț al anului pe care-l încheiem, punctând lucrurile care i-au adus echilibru. Mai mult, aceasta se declaraă extrem de fericită alături de partenerul ei de viață, Cristi Borcea, cu care are trei copii: un băiat și două fete gemene.

valentina alaturi de cei 3 copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„2021 a fost un an plin de provocari pentru mine, un an in care am iesit din zona de confort mai des ca oricand. Cu suisuri si coborasuri, ca totul in viata. Iar la finalul acestui an, in ziua in care implinesc 41 de ani, inteleg si simt cu adevarat ce inseamna sa fii recunoscator. Pentru viata mea, pentru sanatatea mea, pentru familia si prietenii mei, pentru fiecare dimineata in care avem o noua sansa. O sansa sa facem lucrurile bine, corect, intelept, dar si cu mult entuziasm. Pentru ca timpul nu curge decat intr-o singura directie, iar viata este facuta pentru a fi traita mai mult si gandita mai putin. Va doresc tuturor o zi plina de iubire si recunostinta”, a scris Valentina pe Instagram, unde a postat și o poză cu ea și Cristi Borcea în fața unui brad de Crăciun.

Soția lui Cristi Borcea a vorbit, într-un interviu recent, despre viața de familie, dezvăluind cu această ocazie, motivele care o fac să fie sigur că fostul patron al echipei Dinamo este, într-adevăr, sufletul ei pereche.

„Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare.

Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți.

Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie’, a declarat Valentina Pelinel, pentru Ciao.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018. Înainte de acest mariaj, Pelinel a fost măritată cu omul politic Cristian Boureanu, de care s-a separat în 2014.