Valentina Pelinel a postat pe Instagram, o fotografie în care apare mâna ei alături de  mânuţele fetiţelor sale, Indira şi Rania, și a fiului ei Milan Cristian. Imaginea este adorabilă și a postat alături de ea mesajul „La mulți ani”.

Aceasta este prima imagine cu cele două fetițe. Valentina Pelinel a devenit mama a doua oară pe 1 martie, primind cele mai frumoase mărțișoare din viața ei.

Valentina și Cristi Borcea mai au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa.

 

View this post on Instagram

 

La multi ani ❤

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Citește și: Prima apariție la TV a Andreei Bălan după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Nu-mi aduc aminte nimic…”

Valentina și Cristi Borcea mai au un băiețel

Deși relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea a fost foarte mediatizată, cei doi încearcă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.  Fostul model postează rar fotografii pe Instagram.

După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria. Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016.  Atunci, cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011. Recent, Cristi Borcea a fost pus sub control judiciar pe cauțiune. Este suspectat de spălare de bani.

Citește și: