Valentina Pelinel a născut azi două fetițe perfect sănătoase și au primit nota 10 la naștere! În urmă cu câteva săptămâni, Valentina declarase la Antena Stars că gemenele vor purta câte două prenume, unul dintre prenume fiind, în cazul amândurora, Maria:“Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria”, a declarat Valentina Pelinel.

Valentina și Cristi Borcea mai au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa.

Valentina și Cristi Borcea mai au un băiețel

Deși relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea a fost foarte mediatizată, cei doi încearcă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.  Fostul model postează rar fotografii pe Instagram.

Citește și: Luke Perry, celebrul Dylan din ”Beverly Hills 90210”, a suferit un accident vascular cerebral. Starul este în stare gravă

După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria. Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016.  Atunci, cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011. Recent, Cristi Borcea a fost pus sub control judiciar pe cauțiune. Este suspectat de spălare de bani.