Mama de trei copii, soția lui Cristi Borcea s-a fotografiat în bucătărie și le-a arătat fanelor că și ea este o mamă ca oricare alta: cu trei copii mici, dintre care gemene de 6 luni, e aproape imposibil să ții casa curată, mai ales că a început diversificarea.

Valentina Peline, mamaa trei copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Îmbrăcată într-o superbă rochie de seară neagră și desculță Valentina Pelinel s-a urcat pe blatul de la bucătărie și a pozat ca o adevărată divă, chiar dacă în jurul ei este dezordine totală  Cereale, biberoane, lapte praf, fructe, jucării, uși  și sertare deschise, frumoasa blondă mărturisește că și pe ea o copleșesc treburile zilnice, dar le recomandă mămicilor să se relaxeze. „Relaxează-te, totul este scăpat de sub control”, a scris Valentina

Unele femei au început să o critice imediat pentru dezordinea din bucătărie, însă mămicile par au înțeles-o perfect, precizând că e greu cu trei copii mici să ai mereu casa ordonată. „Felicitări că reușești să te deconectezi. La cât de relaxată și mișto ești în poză, dezordinea din bucatarie este un mic detaliu, care chiar numai conteaza…Nesemnificativ”, „Totul e sub control daca sunteti sanatosi,iar zambetul tau spune mult. Restul e numai decor! Zambiti, viata e frumoasa si merita traita. Ti- o spune o persoana care a trecut de multe si e tot in picioare”, “Exact așa arată și bucătăria mea și mă agit într-una”, Cunosc. Și noi avem 3 copii: două gemene și o grăsană de 3 ani :)Haos-ul domnește:)”, au scris câteva admiratoare.

 

“Așa arată bucătăria ta zilnic?!  ..sau le ai scos doar pentru poză?”, a întrebat una dintre admiratoare, căreia o i-a răspuns repede un alt fan: “Are copii, iar cei mici sunt gemeni. Viața cu copii cam asta e ( ea sigur are ajutoare, însă poza asta reflect realitatea unui om normal)”.

Valentina Pelinel a devenit mămică de gemene pe 1 martie, însă le-a ținut pe micuțe ascunse și nu a postat nicio imagine cu ele până acum. Însă, de ziua lor, de Sf. Maria Mică, celebrul fotomodel le-a prezentat lumii pentru prima data pe gemene și sunt adorabile. În poză se mai afla și Milan, al treilea ei copil.

Citește și: