Val Kilmer se pare că se simte din ce în ce mai rău, deși în luna mai spunea că s-a vindecat de cancer. Actorul arată mai rău ca niciodată și și-a anunlat mai multe evenimente la care trebuia să apară, pesemne, din cauza stării sale de sănătate precare, ceea ce i-a îngrijorat pe fanii starului.

 

Celebrul actor, în vârstă de 57 de ani, a participat la proiectul online  “Ask Me Anything” de pe rețeaua de socializare „Reddit”, în luna mai,  unde le-a răspuns faniilor săi la o serie de întrebări. La un moment dat, un internaut l-a întrebat dacă e adevărat ce a spus Michael Douglas despre el că ar avea cancer la gât în fază terminală. „Probabil, el încerca să mă ajute pentru că presa întreba unde dispărusem”, a spus acesta, recunoscând apoi că o dus o luptă violentă cu cancerul, dar acum s-a vindecat.  Fostul „Batman” susține că se chinuie să-și recapete vocea, pentru că mai are încă dificultăți de vorbire din cauza că limba lui mai este umflată.

Cum arată actorul acum

val kilmerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Limba mea este încă umflată, dar în curs de vindecare.Pentru că încă nu vorbesc aşa cum o fac de obicei, oamenii ar putea să creadă că sunt beat”, a spus aceasta.

Kilmer a negat de-a lungul timpului că ar suferi de cancer, după ce în presă au apărut imagini cu el, care arătau că starea lui de sînătate este precară și tot timpul avea gâtul acoperit. La un moment dat, în luna noiembrie, el a mărturisit pe facebook că urmează un tratament la spitalul UCLA „pentru o nodul la gât”, dar că nu are cancer.

Unii fani și-au arătat îngrijorarea față de starea acestuia, temându-se că actorul nu face tratament pentru că este un adept al științei creștine, unde membrii consideră că orice boală poate fi vindecată prin rugăciune.

În luna ianuarie 2015, Val, în vârstă de 56 de ani, a fost internat în spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul gâtului, recunoscând că l-a contactat pe Michael Douglas, care a suferit de aceeași boală, ca să-i recomande un medic bun. După doi ani de tratament, acesta a reușit să învingă boala.