Stomatologul Iulian Juncănaru a murit la 39 de ani

Medicul stomatolog Iulian Juncănaru a murit la vârsta de 39 de ani. Anunțul trist a fost răspândit, în weekend, pe rețelele sociale, de către colegii de muncă ai doctorului. „Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj, pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru”.

Vestea s-a propagat rapid, pentru că Iulian Juncănaru a fost și concurent la „Chefi la cuțite” (Antena 1), o emisiune cu audiențe colosale. Puțini sunt cei care au urmărit emisiunea și nu și l-au mai amintit.

Medicul dentist Iulian Juncănaru a participat la „Chefi la cuțite” în anul 2020, în sezonul 8, și i-a impresionat pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea atât cu preparatul său, cât și cu povestea sa de viață. „Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea. Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru în 2020.

Judecătorul de la MasterChef a murit după ce și-ar fi injectat benzină în vene

Vestea morții lui Cristian Juncănaru vine la două zile după decesul lui Gabriel Apostol, judecătorul care a participat la MasterChef (PRO TV), în 2014. Bărbatul a murit la doar 45 de ani după ce și-ar fi injectat benzină în vene, scrie presa locală din Pitești.

Inițial, magistratul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, după ce și-ar fi injectat benzină în vene, notează Ziarul Argeșul. În prima fază, medicii l-au stabilizat și intubat și au luat legătura cu colegii de la București pentru a-l transfera. Au obținut acordul, dar magistratul argeșean a murit în drum spre Capitală. Îl puteți urmări în înregistrarea de mai jos, de la minutul 30.

Rapperul Nosfe a murit la 37 de ani. A participa cu soția la „Chefi la cuțite”

În urmă cu două luni, o veste tragică a șocat lumea artistică de la noi. Cunoscutul rapper Nosfe a murit pe 16 octombrie, la doar 37 de ani. Anunțul trist a fost făcut pe pagina oficială de Facebook al trupei Șatra Benz, din care făcea parte regretatul artist. Nosfe, pe numele lui Vlad Darius Crețan, a fost căsătorit cu Mădălina Crețan, iar fanii emisiunii „Chefi la cuțite” i-au putut urmări, chiar sezonul acesta, în cadrul concursului culinar. Potrivit informațiilor din raportul medico-legal, Nosfe a murit în urma unui infarct.

Lino Bucci, italianul de la „Chefi la cuțite”, s-a stins în luna mai

În mai 2022 a murit și Lino Bucci, un celebru bucătar care a făcut senzație în emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1, alături de familia sa. Anunțul a fost făcut chiar de către fiica acestuia, Mayla Annalisa Bucci. Lino Bucci era un bucătar italian, cunoscut în Craiova, iar la emisiunea culinară de la Antena 1 a participat în 2019, în sezonul special dedicat familiilor. Atunci, el a venit alături de Felicia (soția sa) și de cele două fiice ale lor, Mayla Annalisa și Chiara.

Vasile Rusu, fost viceprimar în Broșteni, fost concurent la “Chefi la cuțite”, răpus de covid

În aprilie 2020 a murit Vasile Rusu, fost concurent la ”Chefi la Cuțite”, în 2018, și viceprimar în comuna Broșteni. S-a stins după ce a fost infectat cu coronavirus, scria monitorulsv.ro. Vasile Rusu, Vili pentru prieteni, avea 54 de ani și era considerat sosia lui Romică Țociu. De altfel, chiar el a recunoscut că a dat o mulțime de autografe în locul celebrului actor.

Ramon Chicireanu, cel mai simpatic concurent de la „Masterchef”, a murit la 37 de ani

În martie 2020, vestea că Ramon Chicireanu a murit la doar 37 de ani, răpus de cancer limfatic, a căzut ca un trăsnet. În urma lui au rămas trei copii orfani de tată şi o soţie îndurerată.

”Drum bun Ramon, ne vor lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne vor lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasă lecţie de viaţă – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam că doar tu poţi învinge moartea, ştiam că doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori – ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!”, a fost mesajul familiei îndurerate. Ramon Chicireanu a fost unul dintre cei mai simpatici concurenți de la „MasterChef” și s-a făcut remarcat prin umorul său, cu care a reușit să-i facă pe cei trei chefi să se prapadească de ras. În 2014, când a participat el, jurați la PRO TV erau tot cei trei Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu.

Chef Liviu Chiorpec a fost răpus de cancer

Pe 3 noiembrie 2021 s-a stins din viață și Liviu Chiorpec, bucătarul care a făcut senzație cu fiecare apariție a sa la emisiunea Chefi la cuțite. Simpaticul chef, care a fost concurent și ulterior jurat, a murit din cauza unui nemilos cancer. Chef Cătălin Scărlătescu a fost printre primii care şi-au exprimat regretele. “Drum bun, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească”, este mesajul publicat de celebrul chef.

Carismaticul Sissoko de la „MasterChef” a murit de covid

În octombrie 2021 moare Sissoko Sidia, devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea “Masterchef”, în 2012. Chef Sissoko a murit de Covid, după cum a anunțat PRO TV. Sissoko Sidia a fost găsit decedat în locuința sa din sectorul 3 al Capitalei. Sissoko Sidia a participat la show-ul culinar de la PRO TV în 2012, în sezonul 1.

Simpaticul concurent de la „MasterChef” a rămas în memoria publicului datorită stilului său jovial și carismatic. După concurs, Sissoko a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari visuri, acela de a-şi lua diploma de bucătar. Ulterior, a participat la procesul de modernizare a bucătăriilor din mai multe restaurante de pe Valea Prahovei.

Renumitul chef Gheorghe Vătafu a murit la 82 de ani

Gheorghe Vătafu, considerat un maestru în arta culinară și unul dintre fondatorii gastronomiei românești moderne, s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în august 2022. Un moment cu adevărat special din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost reprezentat de întâlnirea dintre chef-ul Gheorghe Vătafu și celebrii jurați ai emisiunii, chef Scărlătescu, chef Bontea și chef Dumitrescu. Aceștia s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe maestrul culinar încă de când acesta a intrat în platou, scrie a1.ro. Iată cum s-a prezentat în fața juraților de la Chefi la cuțite, în cadrul unei ediții speciale din sezonul 9.