De când s-a aflat de divorț, Alina Sorescu a avut trei apariții pe rețelele sociale, spre deosebire de Alexandru Ciucu, care a preferat să fie în silenzio stampa. În prima, solista aduce, în premieră, lămuriri despre situația din familia ei și recunoaște că ea a introdus divorțul, la începutul anului.

În cea de-a doua postare, Alina își promovează emisiunea de la TVR, „Vorbește corect”, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, la ora 10.55. Iar în cea de-a treia radiază pur și simplu într-un costum elegant, roșu, care îi vine perfect. Alina a folosit această apariție „înflăcărată”, roșu fiind culoarea dragostei, a pasiunii, tot pentru a-și promova noul sezon al emisiunii de la TVR1, dar nu este exclus să transmită și un mesaj în imagini, nu doar în cuvinte.

Citește și: Ce spun psihologii despre culorile hainelor tale

Citește și: Culorile au efecte bizare asupra creierului. Află cum te păcălesc!

Ce semnificație au hainele de culoare roșie

Orice nuanță de roșu închis atrage imediat privirile! Psihologii de la Universitatea Rochester au demonstrat printr-un studiu social că bărbații vor fi mereu atrași de femeile care poartă un accesoriu sau o haină de culoare roșu închis.

Roșul are capacitatea de a stimula imaginația bărbaților, dar nu trebuie să abuzezi de el. Roşu stins emană energie, optimism şi senzualitate. Roşu aprins, însă, trădează agresivitatea, faptul că îţi place să trăieşti intens şi să fii în centrul atenţiei.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorțeazăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Val de susținere pentru Alina Sorescu, în plin divorț

La fiecare apariție pe care Alina a avut-o în social media, după anunțul divorțului, fanii ei virtuali au bombardat-o cu mesaje de susținere. Și la această postare, în care apare în costumul roșu, Alina se bucură de multe mesaje pozitive.

„Alina, fii puternică, ai tot ce-ți trebuie să nu te lași învinsă! Frumoasă ești, deșteaptă esti! Fetele au mare nevoie de tine”, „Ești foarte frumoasă!”, „Mulțumim din suflet, Alina, căci nu doar noi am crescut cu tine, ci și copiii noștri cresc și mai ales învață valorile vieții cu tine. Succes maxim, suflet cald, bun si curat”, „Bine, Alina! Ești o învingătoare și va fi bine! Ai o țară alături de tine. Ne-ai bucurat copilăria! Acum noi te susținem, tu doar să ne spui cum! Copiii stau cu mama”, sunt doar câteva dintre mesajele de încurajare pentru Alina Sorescu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), pentru care designerul Casei Regale a deschis proces la Judecătoria Buftea. Designerul a cerut o ordonanță preşedinţială, acțiunea fiind depusă pe 12 aprilie. Prin ordonanța președințială, instanța poate decide rapid, până la finalizarea divorțului, unde vor locui minorii.

Vezi și: Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile

Vezi și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb