Paula Iorga a spus că s-a săturat să fie asociată cu femeile din trecutul fostului său și a ținut să lămurească ce fel de relație a fost între amanta Florența Marin și răposatul ei soț, ucis de cancer în 2019.

Deranjată de faptul că Florența Marin a vorbit, recent, cu subiect și predicat despre toate sentimentele pe care le-a avut și le are pentru artistul trecut în neființă, cea care i-a fost soție a lămurit cum stau, de fapt, lucrurile.

Schimb de replici între văduva lui Leo Iorga și femeia care susține că a fost amanta acestuia

„Ea a existat, nimeni nu contestă, într-o perioadă foarte scurtă, extrem de scurtă, nu atât de lungă pe cât spun tabloidele.

Pătează memoria soțului meu. Nu îmi place să se vorbească urât despre soțul meu, pentru că el a fost și va rămâne un artist de mare valoare, care a scris istorie în rock-ul românesc. Acești oameni sunt unici, pot avea rătăciri. Oricine poate avea.”, a spus Paula Iorga pentru Antena Stars, care pare că s-a împăcat cu trecutul și care a luptat pentru soțul ei ca o leoaică, smulgându-l din brațele amantei.

De asemenea, femeia mărturisește că nu crede în iubirea declarată de Florența Marin regretatlui ei soț, Leo Iorga. „În această iubire, clar nu cred. Nu am cum să cred, pentru că a fost un mare interes acolo și i-am spus. Interesul a fost notorietatea, cel puțin din spusele soțului meu, când și-a revenit. Chiar era foarte supărat pe ea, îi cerea bani. Ea se purta ca … nu am cuvinte să descriu.

Nici nu vreau, dar clar acolo nu a fost iubire. Rana se vindecă mai greu, dar se vindecă. Adică, eu am trecut peste …”, mai spune acum Paula Iorga.

Ce spune femeia care susține că a fost amanta lui Leo Iorga

În același timp, Florența Marin, femeia care susține că a fost amanta lui Leo Iorga, spune că niciodată nu a supervizat averea artistului și că banii acestuia nu au stat niciodată la ea.

„Aș vrea să se termine toată această pleiadă, m-am gândit că dacă și-a găsit fericirea și s-a căsătorit, cum de altfel am și felicitat-o, își vede de treaba ei și lucrurile merg mai departe. Ea nu o să recunoască niciodată. (…)

Niciodată nu am supervizat averea lui, niciodată nu i-am făcut planurile, niciodată banii lui nu au stat la mine. Dimpotrivă.”, a spus Florența Marin pentru aceeași sursă.

Paula Iorga: ”Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani”. Ce spune despre noul iubit

Amintim că Paula Iorga și-a refăcut viața recent, ea având un nou iubit, tot din branșă. Soția lui Leo Iorga și-a refăcut viața la trei ani de la moartea cântărețului, de care a legat-o o iubire de peste 30 de ani. Aceasta a oferit și primele declarații legate de noul bărbat din viața ei.

A stat lângă Leo Iorga până ce acesta și-a dat ultima suflare, dar viața ei a luat o turnură neașteptată. Paula Iorga, în vârstă de 55 de ani, susține că Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile și i-a oferit după trei ani din nou șansa să iubească, să zâmbească și să trăiască frumos și în armonie, așa cum Leo Iorga și-a dorit tot timpul să o vadă.

”Treburile mele personale rămân treburile mele personale. Viața mea privată nu face subiectul unei mediatizări, pentru că ce a fost, a fost și ce va fi, va fi. Sunt foarte bine, rugăciunile mele au fost ascultate.

Eu sunt o femeie credincioasă, nu sunt habotnică. Doar ce am fost la mormântul soțului meu, pentru că imediat se fac trei ani de când nu mai este, am aranjat acolo și arată foarte bine. Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani, tatăl copiilor mei”, mărturisea în urmă cu o lună Paula Iorga pentru SpyNews.

Paula Iorga a mai precizat că se cunoaște cu noul partener de mult timp, căci bărbatul a fost coleg de breaslă cu regretatul ei soț. Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton, este noul iubit al Paulei Iorga, iar aceștia formează un cuplu de doar câteva luni.

”De acum înainte habar n-am unde se va îndrepta viața mea, dar cert este că în momentul de față sunt fericită, Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și să-mi aducă în viața mea o persoană potrivită și care nu știam care va fi.

Nu suntem de mult timp împreună, ne cunoaștem de mult timp, dar nu suntem de mult timp împreună, clar nu se cuvenea. Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă. Totul s-a concretizat anul acesta, cam spre vară”, a mai zis Paula Iorga.

A cerut voie divinității să iubească din nou

Fiind o femeie foarte credincioasă, Paula Iorga a decis să primească o binecuvântare în biserică după ce a ales să aibă parte de un nou început alături de Aurel Dincă. Cei doi au mers în biserică, unde li s-a făcut o slujbă.

”Eu sunt credincioasă și nu pot să fac chestiile pe care le face generația tânără (…) Pentru mine a contat să avem o binecuvântare, eu sunt credincioasă, iar pentru că am dorit să fie o relație binecuvântată, am dorit acest lucru pentru suflețelele noastre”, a mai zis soția lui Leo Iorga.

Paula Iorga a mers împreună cu noul partener la mormântul lui Leo Iorga

Paula Iorga îl iubește și îl va iubi mereu pe Leo Iorga și nimic nu va schimba acest lucru, cu toate că acum în viața sa a apărut un nou bărbat, la trei ani de la plecarea la ceruri a lui Leo Iorga.

Văduva cântărețului a povestit că a mers împreună cu Aurel Dincă la mormântul soțului ei, acolo unde bărbatul și-a dorit să-i ducă un omagiu regretatului artist, dat fiind faptul că au fost colegi atâția ani. Paula Iorga știe că soțul său și-a dorit tot timpul să fie fericită, să nu plângă și să-și refacă viața, fiind o femeie foarte frumoasă și cu un suflet mare.

”Chiar am fost împreună la mormânt la el, la regretatul meu soț, Leo Iorga, și i-am dus flori, am aprins lumânări.

El a considerat că e corect și normal să-i ducă un omagiu, e evident că pe undeva există o contradicție între conștință-suflet, că nu se simte cu nimic vinovat atâta timp cât nu am avut absolut nimic înainte ca el să treacă în neființă, totul s-a întâmplat după.

Dumnezeu ne-a adus împreună pentru că am avut același tip de rugăciune pentru un om potrivit, coincidența a făcut ca ei doi să fie colegi de breaslă, probabil că ăsta e destinul meu, habar n-am”, a mai transmis Paula Iorga.

Locuiește la malul mării

În prezent, Paula Iorga locuiește la Eforie, în județul Constanța, acolo unde are tot timpul grijă de mama sa și unde îi oferă tot sprijinul ei. Soția lui Leo Iorga e ocupată de dimineața și până seara, merge la serviciu, acolo unde lucrează în imobiliare.

Cei doi băieți ai săi au încurajat-o să-și refacă viață, să o ia de la capăt și acum atât Edy, cât și Paul, copiii lui Leo Iorga și ai soției sale, sunt bucuroși că mama lor e iar fericită, după ce ani buni aceasta a fost distrusă de durere.

Vezi și Florența Marin, fosta amantă a lui Leo Iorga, dezvăluiri intime despre relația de iubire cu artistul. Ce spune despre văduva muzicianului

Citește și:

Cher a recunoscut relația cu tinerelul de 36 ani. Replica genială a cântăreței, care are 76 de ani

Interviu EXCLUSIV Monica Bârlădeanu: ”Relația cu ceilalți e mai presus de confortul personal”