Necazurile par că se țin lanț de familia regretatului actor Alexandru Arșinel. Marinela, văduva acestuia, a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, din cauza unor probleme de sănătate.

Cea mai mare iubire a lui Alexandru Arșinel, lângă care actorul și-a petrecut 56 de ani din viață, a fost diagnosticată în urmă cu ceva timp cu o formă destul de gravă de pneumonie, care nu s-a vindecat însă nici până astăzi. Prin urmare, copiii acesteia au fost nevoiți să o interneze de urgență, pentru că situația nu se ameliora.

”Este adevărat (că este internată, n. red.). Este o rămășiță dintr-o pneumonie. Sperăm să fie spre bine”, a spus Cristian Arșinel pentru Fanatik, legat de starea de sănătate a mamei sale.

Marinela, soția regretatului actor, se află în scaun cu rotile

Marinela a avut parte de un destin crunt. Încă din 2016, femeia este imobilizată într-un scaun cu rotile, în urma unui accident banal. Aceasta se afla cu toată familia la o petrecere, iar într-un moment de neatenție, și-a prins tocul de la pantofi în scări și s-a rostogolit, căzând în final în cap. În ciuda încercărilor medicilor de a o repune pe picioare, Marinela a rămas în scaun cu rotile.

„A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână.

O femeie foarte frumoasă. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident… suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic.”, povestea la un moment dat Alexandru Arșinel despre femeia care i-a fost alături o viață în emisiunea Legendele a lui Dan Negru.

Vezi și Cine este soția lui Alexandru Arșinel. Ce doi sunt căsătoriți de peste 50 de ani și nu au început deloc cu dreptul

Citește și:

Carina Veghiu și momentul magic de la „Românii au talent”. Cine e fetița cu voce ireală, care a primit golden buzz de la Andi Moisescu

Și fostul soț al lui J Lo s-a căsătorit! A luat de nevastă o miss, cu 31 de ani mai tânără!