Leana și familia ei disfuncțională își continuă aventurile teribile, sub titlul sugestiv “Vacanța Mare -Comoara din Sadova”. În noul sezon acțiunea devine mai dinamică, desfășurată pe mai multe planuri și în mai multe locații: de la biserici la păduri, ulițe și până la restaurante sătești și birouri.


Personajele din trupa “Vacanța Mare” vor trece prin transformări spectaculoase. Rolul interpretat de Ani Crețu se va metamorfoza din Urinela, cea mai stupidă și snoabă ființă, într-o tânără cu un nivel intelectual peste medie și o femeie de afaceri ambițioasă. Lupta pentru avere și influența pun în mișcare orgoliile și ideile năstrușnice ale personajelor.

Această nouă serie este poate cel mai frumos lucru pe care l-am realizat de la și oltenii> și până în prezent. Fiecare episod ța Mare – Comoara din Sadova> va fi ca un film de sâmbătă seara, o aventură nebună, cu nunți și cu goană după inavutire. va suferi modificări semnificative, vor apărea personaje noi, se vor forma noi cupluri, familii”, spune Mugur Mihăescu.

Primul episod din “Vacanta Mare – comoara din Sadova” începe de la ora 21:30, la Kanal D.

 

Credit foto: Kanal D