Dana Budeanu a împlinit 43 de ani pe 22 iulie, iar de atunci o ține tot într-o vacanță. Dana Budeanu, designer dar și model pentru ținutele ei, a făcut parada modei în locuri de vis de pe Coasta de Azur. A afișat genți și pantofi de brand, tocuri înalte, așa cum preferă, rochii scurte și mulate, dar foarte feminine. În rochii create de ea le-a fotografiat și pe fiicele ei, Maria și Dana, care au 17 ani. Sunt înalte, foarte delicate și au un păr lung. Dana Budeanu le protejează de când sunt mici și a decis să nu le arate chipul în social media. Mulți o consideră o mamă de modă veche, însă ea a declarat că fiicele ei au crescut fără acces la telefon mobil și fără acces la rețele sociale.

dana-budeanu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Dana Budeanu, despre fiicele ei: „Vreau să le prelungesc copilăria”

Într-un dialog cu Cristina Stănciulescu, pentru Life.ro, Dana Budeanu a explicat de de a ales acest tip de educație pentru fiicele ei: „De ce să aibă telefon? Îi sună cineva? E o persoană importantă care vrea să-i sune? Să sune la mama! A! Vor să vorbească cu un coleg, deşi au stat cu colegul până la 5? O sună pe mama colegului. Ce să facă un copil de 12 ani cu un telefon? Eu nu vreau să tăiască aşa. Vreau să le prelungesc copilăria. Şi te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viaţă decât orice copil care are acces la altceva. Nu ştiu dacă cineva îşi dă seama de asta, dar eu cred că intelectualitatea adevărată şi educaţia adevărată se întorc, s-a ajuns la o saţietate”, a declarat Dana Budeanu.

Citește și: Theo Rose s-a îmbrăcat fix ca Dana Budeanu și a apărut așa la filmări. Cum arată ținuta de 2700 de euro, cu două sutiene

Citește și: Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: ”Mă uit singur și…”