Özcan Deniz s-a născut în anul 1972, la Ankara, într-un cartier sărac de periferie și cu locuințe provizorii. Până la vârsta de 5 ani a locuit în Ankara împreună cu părinții, iar apoi s-au mutat în Aydin un orășel de pe malul Marii Egee.  Avea o familie numeroasă, având patru surori și un frate și erau săraci lipiți.  Înainte să cunoască celebritatea, Ozcan lucra încă din copilărie într-o fabrică, alături de fratele lui. Cei doi mergeau zilnic câte o oră pe jos ca să ajungă la muncă.

Vă uitați la „Mireasa din Istanbul”? Actorul Özcan Deniz are o poveste de viață uluitoare care poate să bată scenariul oricărui film. A fost sărac lipit, iar la vârsta de 12 ani lucra într-o fabricăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Lidia Buble are o relație cu Răzvan de la „Neața” și acum a vorbit pentru prima dată despre căsătorie. Iată ce a mărturisit

La 12 ani, lucra într-o fabrică

Özcan Deniz își dorea să scape din sărăcie și să ducă o viață mai bună, și se pare că muzica a fost calea lui de evadare. După ce a cântat la o nuntă, o formație i-a propus să meargă să cânte cu ei, obținând de la o singură cântare, salariul lui pe o lună de la fabrică, potrivit blogului viatacuaromadecafea.com.

Așa a ajuns la 13 ani să țină concerte în localitatea Izmir, fără ca părinții lui să știe, devenind o celebritate locală. Astfel, într-o zi, s-a trezit cu tatăl său, în fața scenei, în timp ce cânta. Nu i-a spus nimic, doar și-a sărutat fiul.

A fost cel mai cunoscut artist turc din Germania

Din dorința de a se afirma și mai tare și de a cânta și pe o scenă adevărată, Deniz pleacă în Antalya, câștigându-și singur existența, iar apoi la 17 ani ajunge în Istanbul de unde pleacă doi ani mai târziu în Germania, pentru a cânta alături de o trupă. El devine cel mai cunoscut artist turc din Germania, iar aici el și-a perfecționat studiile. În 1992 și-a lansat primul album, iar după ce a locuit trei ani în Munchen s-a întors în Turcia, unde și-a mai lansat un album.

Va deveni tătic anul viitor

A evoluat pe scenele din Turcia, Germania, Rusia, Franța. După ce a urmat serviciul militar timp de 3 ani, perioadă în care și-a luat o pauză în cariera muzicală, a debutat în cinematografie, făcându-și apariția în mai multe seriale, emisiuni tv și ulteror remarcându-se ca regizor de film.

Özcan Deniz a avut o relație de patru ani cu actrița Fahriye Evcen, actuala soție a lui Burak Özçivit, celebrul Kemal din „Dragoste infinită”, iar, în prezent, este logodit cu Feyza Aktan, care este însărcinată în patru luni și urmează să aducă pe lume un băiețel.

 

Citește și: