Deocamdată e limpede pentru oricine îi privește pe Meghan (36 de ani) și Harry (33) că sunt foarte îndrăgostiți. Dar va evolua dragostea lor, transformându-se într-un mariaj sudat, cum e cel al prințului William cu Kate Middleton, sau lucrurile se vor schimba și Harry și Meghan vor călca pe urmele prințului Charles și a răposatei lui soții, prințesa Diana?

Potrivit expertului în relații Danielle Forshee, întâi de toate cei doi au avantajul vârstei. Au tot timpul din lume să pună bazele unei relații lungi și puternice. Apoi, amândoi au avut experiențe care i-au pregătit pentru un astfel de angajament și sunt la vârsta la care probabil și-l doresc.

Apoi, premisele sunt bune. Harry și Meghan își arată unul celuilalt admirația, aprecierea, recunoștința, ceea ce nu a scăpat nici camerelor de luat vederi. Cercetările au arătat că o astfel de exprimare a sentimentelor întărește sentimentele, solidifică legăturile și mărește satisfacția.

Totul depinde de cei doi, să-și găsească timpul pe care să-l petreacă împreună – măcar jumătate de oră pe zi – mai spune expertul. Altfel, relația va avea de suferit din cauza influențelor din afară.

Meghan are cartea hotărâtoare

Și poate cel mai important aspect e cum se va descurca Meghan în noua postură, ea urmând să aibă o viață publică foarte plină. Vor rămâne împreună dacă Meghan va putea face față presiunii de a fi membru al familiei regale, ceea ce nu e deloc usor, mai spune expertul.

Până acum Meghan a luat parte doar la câteva evenimente publice, însă calendarul ei va deveni tot mai plin. Va avea o secretară personală care dimineața îi va înmâna calendarul întâlnirilor și vizitelor oficiale pentru acea zi. Meghan ar putea ajunge să aibă și câte cinci astfel de evenimente zilnic. Cu alte cuvinte, ritmul va fi unul destul de alert.

Pe de altă parte, totuși, să nu uităm că Meghan este actriță. Iar câtă vreme a jucat în serialul ”Suits” a reușit să aibă grijă și de site-ul cvreat de ea, The Tig, postând tot timpul noutăți. Apoi, în același timp a avut o colaborare cu firma Reitmans, din Canada, care creează articole vestimentare pentru femei, și chiar a filmat pentru mai multe producții pentru micul ecran, printre care ”When Sparks Fly” și ”Dater’s Handbook”.

Iar în timpul liber și-a găsit timp să și gătească – ea preferând să-și pregătească singură mâncarea – și să facă sport.

Aparent, Meghan știe să se descurce cu un program haotic, stăpânește arta multitasking-ului, așa că premisele sunt dintre cele mai bune.

Foto: Hepta

Vezi și Dieta lui Meghan Markle. Iata ce consumă în fiecare dimineață pe stomacul gol și în ce constau mesele ei

Citește și: