Oana Vincu a devenit celebră cu trupa Genius, aceasta fiind una dintre cele mai iubite formații românești. Interpreta hitului „Ola, ola e, macho man” s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor, iar la mai bine de 20 de ani atunci aceasta e de nerecunoscut.

Oana Vincu nu s-a retras din muzică. În urmă cu câțiva ani a impresionat, în postura de mezzo soprană, în musicalul “Romeo și Julieta”, în rolul lui Lady Capuletti. Spectacolul s-a jucat la Timișoara, unde artista locuiește.

După succesul trupei Genius, Oana a încercat să-și facă un trai mai bun în SUA, unde a plecat cu fostul ei iubit și fost coleg de trupă, Cezar de la Genius. Însă, în cele din urmă s-a întors în România și s-a staibilit în Timișoara, unde este profesoară de canto, potrivit protv.ro.

oana vincuuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Oana a impresionat întotdeauna prin look-ul ei excentric și surprindea de fiecare dată cu look-ul ei. De-a lungul timpului, a trecut printr-o mulțime de transformări, a fost brunetă, roșcată, șatenă, blondă, iar acum uimește cu un nou look. După o vizită la coafor, Oana a optat pentru părul blond cu șuvițe violet. Mândră de noua ei culoare de la păr, a încărcat imediat imaginea pe rețelele de socializare, iar fanii au felicitat-o imediat.

“Wow, te prinde bine!”, “Una din cele mai frumoase voci ! Îmi este dor de Genius”, “Wow, ce frumoasă ești! Atât de bine te prinde aceasta culoare…radiezi lumina!”, “Ce frumoasă este această femeie…..nu am mai văzut-o de mult!”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.