Gabriela și Mihaela au făcut eforturi uriașe să ajungă celebre, însă fără succes. În anul 2008, gemenele de la Indiggo au vrut să demonstreze încă o dată ce pot și s-au înscris la show-ul de talente „America’s Got Talent”. Însă, prestația lor a lăsat mult de dorit.  Cele două au urcat pe scena fardate strident, în rochițe extrem de provocatoare și au interpretat melodia „New York, New York”, reușind să șocheze pe toată lumea, iar David Hasselhoff, starul din serialul „Baywatch”, le-a criticat dur.

Vă mai amintiți de gemenele de la Indiggo? Au dat lovitura în SUA și au ajuns celebreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Mi se pare înfricoșător modul în care voi, ca niște frumoase neveste ale lui Dracula, ați cântat despre New York. Parca ați fi vrut să ne bântuiți. Vă dau și eu o șansă. Aceea de a va întoarce la București!“, le-a spus atunci Hasselhoff.

Citește și: Olivia Steer, mesaj  șocant  către medicii oncologi: ” Va veni curând o zi în care toți oncologii vor fi condamnați pentru genocid”

Au scris un roman care s-a bucurat de un succes imens, devenind bestseller

Ele nu s-au lăsat însă descurajate și și-au încercat norocul ca scriitoare, unde se pare că în cele din urmă au avut succes.

Fetele de la Indiggo au scris un roman de 544 de pagini, intitulat  „Wicked Clone”, „o poveste despre viață fără de moarte și tinerețe fără bătrânețe” și despre vampiri și originea lor,  care s-a bucurat de un succes uriaș încă de la lansare și a devenit bestseller.

Citește și:Viața micului prinț George, în pericol. Ce se intâmplă la școala unde învață băiețelul regal

Pot fi urmărite într-un musical pe Broadway

În plus, Gabriela și Mihaela vor juca într-un musical pe Broadway într-o piesă inspirată după cartea lor, ce a fost intitulată  „Wicked Clone” sau „How to deal with The Evil”.O avanpremieră va avea loc pe 14 septembrie la St. Luke’s Theater din Manhattan, New York, iar apoi va putea fi urmărită din 26 octombrie, în fiecare joi.  Prețul unui bilet costă 39.50 dolari sau 49.50 de dolari.

Gabriela și Mihaela s-au remarcat în SUA și pe plan muzical, unde au colaborat cu producători muzicali celebri,  care se ocupă de Beyonce, Christina Aguilera, Celine Dion sau Madonna. Ele au reușit să câștige și un premiu Grammy.

Citește și: