Meggie Cleary era o tânără care se îndrăgosteşte de preotul familiei, părintele Ralph de Bricassart (Richard Chamberlain), un cleric cu ţeluri înalte, care pălesc însă în cele din urmă în faţa pasiunii, ei trăind o poveste de iubire cum rar s-a mai văzut.

Actrița Rachel avea doar 25 de ani când a apărut în serialul de succes, în urmă cu 35 de ani, și era un fotomodel de succes. Însă rolul a făcut-o celebră peste noapte și a transformat-o într-un adevărat star, primind roluri pe bandă rulantă. Însă, apariția în rolul lui Meggie nu i-a adus împlinire doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental.

Vă mai amintiți de eroina din „Pasărea Spin? Cum arată și ce mai face frumoasa actriță Rachel Ward, la 35 de ani de la lansarea filmuluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Și-a cunoscut soțul pe paltoul de filmare de la Pasărea Spin

Pe platoul de filmare de la „Pasărea Spin”, ea și-a întâlnit sulfetul pereche, actorul Bryan Brown, cu care s-a căsătorit, pe 16 aprilie 1983, și are trei copii. Cei doi au un mariaj de succes și sunt fericiți împreună și acum după 35 de ani de mariaj.

În cciuda carierei sale de succes  în faţa camerei de filmat şi a rolurilor ei de excepție în filme precum „ Against All Odds”, „The Good Wife” sau „On The Beach”, Rachel s-a făcut remarcată şi ca regizor, scenarist şi editorialist. Ea a regizat în ultimii ani filme, precum „Beautiful Kate” sau mini-seria Devil’s Playground.

 

Recent, actrița, ce a ajuns la vârsta de 60 de ani,  a decis să se întoarcă pe marile ecrane pentru a juca într-un film, alături de fiica ei, Matilda. Ele au interpretat în „The Death and Life of Otto Bloom”, același personaj, în diferite stadii ale vârstei. „Semănăm foarte mult …și evident a fost un bonus uriaș faptul că avem aceleași trăsături”, a declarat Rachel.

Citește și: