Laurențiu Penca, cunoscut ca și Vierme (36 de ani) și-a făcut o firmă de design, amenajări interioare și restaurări, în timp ce Șopârlă, pe numele real Alexandru Salaman, a decis să părăsească România.

După ce a renunțat la muzică, iar primul lui mariaj s-a destrămat, Alexandru a decis să-și încerce norocul peste hotare și pare mai fericit ca oricând. Și asta, pentru că fostul cântăreț și-a găsit jumătatea, o blondă superbă, alături de care trăiește în una dintre cele mai frumoase destinații din Spania, în Tenerife. Cei doi s-au căsătorit în august 2018 și sunt destul de activi pe rețelele de socializare, unde pun imagini cu ei la plajă sau făcând tot felul de acitivități pe superba insulă spaniolă.

sopSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Monica, este numele femeii care a reușit să îl cucerească pe Șopârlă, iar blondina cu ochi albaștri îi este alături de peste patru ani.

Alexandru Salaman s-a transformat total și cu greu îl recunoști. El a renunțat la look-ul rebel din perioada Animal X și la părul colorat, dar ce-i drept arată foarte bine, pesemne că viața în Insulele Canare îi priește.

Citește și:

Mihai Bendeac, urare pentru mama sa, în care dă un detaliu intim și dureros. Care este adevărul despre nașterea lui

Gina Pistol a mers la medic pentru a stabili ultimele detalii pentru naștere, dar s-a întors foarte speriată: „Mă apucă panică….”