Avea doar 15 ani când a început să joace în serialul care a făcut-o celebră, iar acum la 41 de ani, abia împliniți, Beverley Mitchell se poate considera o femeie împlinită. Ea are acum o familie superbă, alături de soțul ei, Michael Cameron, un contabil cu care este căsătorită din 2008.

lucy heavenSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Beverley Mitchell a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii

Cei doi au trei copii, iar cel mai recent membru al familiei este micuța Mayzel Josephine, care s-a născut în 2020, în plină pandemie. Vestea a fost una extrem de fericită, mai ales că actrița a suferit extrem de mult în 2018 când a pierdut o sarcină cu gemeni.

Deși anii au trecut și s-a confruntat cu multe greutăți, simpatica Lucy și-a păstrat trăsăturile frumoase și doar ridurile de pe față îi trădează vârsta.

Beverley își tine fanii la curent cu toate noutățile din viata ei, pe contul de Instagram, unde a mărturisit că micuța Mayzel le-a adus multă bucurie. „Ne-a cucerit inimile si nu am putut sa o iubim mai mult”, a spus actrita.

Frumoasa blondă și-a continuat cariera în actorie, dar a preferat să se concentreze mai mult pe viața de familie, fiind o mămică extrem de fericită. Cu toate acestea, anul trecut a trecut prin multe emoții pentru că s-a confruntat cu multe probleme de sanatate în timpul sarcinii. Inițial, medicii au crezut că are placenta percretă (n.r. dă semne de îmbătrânire) , iar medicii i-au recomandat ca după naștere să facă o histerectomie.

De parcă nu era de ajuns, îndrăgita actriță a fost diagnosticată în sarcină și cu cancer de piele. Potrivit lui Beverly, fetița s-a născut la 37 de săptămâni din cauza problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat de-a lungul sarcinii. „Medicii s-au temut pentru viața mea așa că au decis să mă opereze înainte de termen.”, a spus Beverley.

Actrița a declarat pentru US Weekly că a suferit de cancer de piele și că placenta ei a dat semne de îmbătrânire, dar și că se detașa de peretele uterin: „Am avut grijă să ma tratez, să duc sarcina la bun sfârșit și să fac față pandemiei COVID-19”, a declarat Beverley.

Pentru că a fost diagnosticată din timp cu cancer de piele, actrița a reușit să învingă boala. Ea a fost operată chiar în timp ce era însărcinată, medicii fiind nevoiți să-i îndepărteze pielea din zona afectată de cancer.

Actrița a mai trecut printr-o dramă în 2018, atunci când a pierdut o sarcină cu gemeni, Beverley și soțul ei, Michael Cameron, sunt căsătoriți din 2008 și mai au împreună doi copii, Kenzie(7 ani) și Hutton(6 ani). Pe 31 decembrie 2005, în timpul unei călătorii în Colorado, Mitchell s-a logodit cu iubitul ei, contabilul Michael Cameron. Inițial plănuiseră să se căsătorească în 2007, dar au decis să amane nunta, care a avut loc pe 1 octombrie 2008 în Ravello, Italia, pe Coasta Amalfi.

Fostele ei colege din serialul „Al șaptelea cer”, Jessica Biel si Mackenzie Rosman, i-au fost domnișoare de onoare, iar ccele trei sunt în continuare foarte apropiate.