Anii au trecut, dar publicul încă îşi aduce aminte de vocea deosebită a Ralucăi. Dacă în 2000 era doar o puștoaică de 12 ani, despre care toată lumea spunea că este protejata lui Costi Ioniță, el fiind și cel care a lansat-o,  alături de Monica cu trupa „Angels”, pentru Raluca s-au schimbat multe lucruri în 15 ani.

Mulți au crezut că s-a călugărit, dar realitatea este alta. La doar 32 de ani, artista este sociolog masterand în asistență socială și mamă. Și nu are doar un copil, ci cinci. Are trei băieți Serafim, Cassian și Emilian și are și două fete, Anastasia și Maria.

Raluca susține că este foarte fericită că are o familie numeroasă. Ea s-a căsătorit la doar 20 de ani,  în 2007,  locuiește în Tulcea, iar cei cinci copii îi fac în fiecare zi viața mai frumoasă și o inspiră să compune melodii.

monica-si-ralucaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Raluca și-a lansat un nou single

 

Deși este o mamă ocupată, ea își face timp și pentru muzică și a revenit cu un nou album pop simfonic. Mai mult, artista a lansat un nou videoclip pentru piesa „Mesaj”. Este o piesa scrisă împreuna cu Adrian Stavian despre recuperarea relației copil-părinte, air videoclipul a fost filmat  în mirificul decor al Deltei Dunării.

Raluca recunoaște că regretă că s-a lansat în muzică la o vârstă atât de fragedă.  „A fost un început bun din care am învățat multe lucruri, dar probabil dacă aș lua-o de la capăt, n-aș mai face-o. N-aș mai fi cântat în trupa Angels, dar eram micuță pe atunci. Aș fi investit mai mult în muzică, la nivel profesionist. N-aș mai fi cântat de la o vârstă atât de fragedă. Totuși aveam doar 12-13 ani când apăream pe scenă și cred că este totuși mult prea devreme pentru un copil”, a povestit Raluca într-o emisiune TV.

Citește și: