Adrian Nartea și soția sa, fostul manechin Alina Ferinceac, vor deveni din nou părinți. Frumoasa brunetă e însărcinată în cinci luni și cei doi au dezvăluit și sexul bebelușului.

Adrian și Alina formează un cuplu de mai bine 10 ani și au împreună o fetiță minunată, Mara, în vârstă de cinci ani. Cei doi au dezvăluit în esminiunea lui Cătălin Măruță că vor mai avea o fetiță. Alina este deja însărcinată în cinci luni.

Actorul din Vlad a dezvăluit că nu se așteptau și nu a fost ceva programat. „Eu mi-aș fi dorit băiat”, a spus Adi, care a precizat că speră ca fiicele lui să-și păstreze numele Nartea și după căsătorie.

Au trecut peste 10 de când cei doi s-au cunoscut, însă Adrian Nartea (39 de ani) își amintește foarte bine ziua când a văzut-o pentru prima dată pe Alina Ferinceac (36 de ani). Soarta a făcut ca cei doi să se întâlnească în Tunisia, în 2010,  unde cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto pentru un proiect.  

Pe atunci, Adi activa și el în modeling. După ședința foto, cei doi au făcut schimb de numere de telefon, iar de acolo povestea lor s-a scris în mod natural.

„Bineînțeles că-mi amintesc (cum ne-am cunoscut)! A fost pe teren neutru’, în Tunisia, am avut un job împreună acolo. Eu venisem de la București și ea de la Milano, am pozat, în job eram un cuplu și am rezonat. Ne-am înțeles din prima și încet-încet am început să „construim’, cu pași mici… Sunt nouă ani de atunci!”, ne-a declarat într-un interviu Andrei Nartea.

Cei doi și-au unit destinele în august 2014, la Brașov, orașul natal al actorului. Un an mai târziu, au anunțat venirea pe lume a fiicei lor, Mara.