„Salut, prieteni! Vreau doar să împărtășesc cu voi această veste minunată. Eu și soțul meu suntem în culmea fericirii de acest nou capitol din viața noastră și abia aștptăm să ne cunoaștem mititelul”, a scris Joanna, alături de o poză cu ea în care ține în mână un test de sarcină, care a ieșit pozitiv.

Joanna Krupa va deveni mămică pentru prima dată la 40 de ani! Ce frumos a făcut anunțul superba actrițaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Joanna a fost desemnată cel mai sexy model de costume de baie

Vestea vine la mai puțin un de zile de când Joana și soțul ei, Douglas Nunes, și-au unit destinele. Cei doi s-au căsătorit, anul trecut, pe 4 august, într-o ceremonie privată în țara natală a actriței, Polonia, după o logodnă de doar 4 luni.

Joanna a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Romain Zagobeginning. Mariajul lor a durat doar 4 ani, din 2013 până în august 2017.  Frumoasa blondă a devenit celebră în toată lumea pentru pictoriale ei în costume de baie. Ea a fost desemnată chiar „ cel mai sexy model de costume de baie” de către revista Playboy, în urmă cu câțiva ani.

Citește și: