Fericire mare în familia actriței Ashlee Simpson. Ea și soțul ei  își măresc familia. Cei doi au anunțat că așteaptă un băiețel printr-un videoclip pe Instagram.

Ashlee si fiica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ashlee (35 de ani) și actorul Evan Ross sunt în culmea fericirii. Cei doi vor avea un băiețel, iar anunțul emoționant l-au făcut printr-un video pe Instagram.  Alături de ceilalți doi copiii ai lor, Jagger, 4 ani și Ashlee, 11 ani, s-au filmat în timp ce taie un tort, iar crema din mijloc este albastră, semn că vor avea un băiețel. Vestea nu a încântat-o prea tare însă pe fiica actriței, Jagger, care își dorea o surioară.

 

 

View this post on Instagram

 

💙💙💙🙏🏼💙💙💙

A post shared by Ashlee Simpson Ross (@ashleesimpsonross) on

„Jagger ne-a făcut să râdem. Era sigură că va avea o mică surioară, însă, tot este bucuroasă acum!”, a spus Ashlee despre reacția  fiicei sale din videoclip, care i-a topit pe internauți.

 

Acesta va fi al doilea copil al cuplului. Ei mai au o fiică, pe Jagger, în vârstă de 4 ani,  iar actrița mai are un băiețel de 11 ani, Ashlee, din relația cu fostul ei soț,  Pete Wentz.

Vedeta și Evan s-ai căsătorit în 2014, iar în același an, ei au dezvăluit că așteaptă un copil în aprilie. Acum, aceștia sunt mai fericiți ca niciodată, deoarece își măresc familia.

 

Citește și: