Angela Rusu(46 de ani) trăiește o minune de câteva luni și este în culmea fericirii. În vara anului trecut, a aflat că va deveni mămică și bunică în același timp, iar recent a publicat o imagine cu fiica ei, în care își arată mândră burticile de gravide.

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că va deveni mamă și bunică în același timp. Ea este însărcinată pentru a treia oară, iar fiica cea mare, Larisa (25 de ani), va aduce pe lume primul ei copil.

Cele două își vor aduce în curând bebelușii pe lume și sunt în culmea fericirii. Până atunci, artista și fiica ei s-au pozat cu burticile de graviduțe și au împărtășit imaginea și cu fanii artistei, dezvăluind și numele bebelușelor, Măriuca și Alice.

„Graviduțele… Impreună cu fiica mea, Larisa , vă imbrățișăm MăriucasiAlice”, a scris artista.

Cântăreața de muzică populară și fata ei, de profesie psiholog, care e căsătorită de trei ani şi locuieşte în Sibiu, vor naște la doar câteva zile distanță.

Larisa va naște în perioada 10-15 mai, iar Angela Rusu s-a programat pentru cezariană pe data de 1 iunie. Practic, între bebelușii care vor veni în curând pe lume, va fi o diferență de două-trei săptămâni. Ambele femei vor naște câte o fetiță.

sunt insarcinata in patru luni (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Angela a făcut deja pregătiri pentru venirea micuței. Recent a pus o imagine cu caruciorul micuței, alături de mesajul: „O așteptăm cu multa iubire , pe Măriuca noastră ”.

Interpreta de muzică populară are deja două fete, dar și doar sarcini pierdute, așa că minunea de a mai deveni mamă a venit atunci când se aștepta mai puțin.

Angela și soțul ei, Marius, și-au dorit foarte mult un copil, dar a pierdut o sarcină la numai șase săptămâni. Pentru a rămâne din nou însărcinată, solista a făcut nu mai puțin de patru fertilizări in vitro. Cântăreața a vorbit despre frica prin care a trecut până să înțeleagă că Măriuca, căci așa o va chema pe mezina familiei, va veni pe lume sănătoasă.

”Am plâns amândoi la aflarea veștii. Este o mare bucurie, este o minune ce se întâmplă în viața noastră, pentru că am trecut prin multe încercări până să aflăm că vom deveni părinți. Așteptam după proceduri rezultatul primelor analize, am fost foarte fericiți, dar și reținuți pentru că având antecedente cu două sarcini pierdute, ne-am bucurat, dar nu la maxim pentru că știam că mai avem de trecut multe etape. Având și vârsta pe care am, mi-a fost frică. Până la trei luni, medicii mi-au interzis să nu fac efort, să nu ridicat greutăți, să nu fiu așa activă, dar după am reînceput să fiu eu pentru că este o sarcină foarte ușoară, nu am avut nicio problemă, dar am mâncat foarte multe mere și compot de piersici. Încerc să mănânc fructe și legume, am luat în kilograme pentru că după fertilizare așa se întâmplă din cauza hormonilor”, a spus Angela Rusu, în luna ianuarie, în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună’, a mai spus Angela Rusu, la scurt timp când a aflat că va deveni mămică.

Citește și:

Ce a făcut Tavi Clonda din dragoste pentru fetițele sale. E un gest permanent, care îl va urmări pe viață!

Cristina Joia, o nouă fotografie, după ce a fost agresată: „Am decis să-mi asum nasul”